100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

NPO 1 GOS

NPO 1, 2 en 3 zijn nu beschikbaar met Gesproken Ondertiteling (GOS). Dit komt van pas wanneer de ondertiteling bij televisieprogramma’s niet goed leesbaar is en in een vreemde taal gesproken wordt, of wanneer kijkers slechtziend zijn. Bij zenders met GOS, wordt het normaler geluid zachter afgespeeld en de ondertiteling door een computerstem uitgesproken.

Verschil NPO 1, 2 en 3 NPO staat voor Nederlandse Publieke Omroep, en is begonnen als radioprogramma in 1919. Op 2 oktober 1951 vond de eerste officiële uitzending op televisie plaats. NPO 1, 2 en 3 stonden voorheen bekend als Nederland 1, 2 en 3. Deze zenders hebben sinds 2014 een nieuwe naam.

Op NPO 1 worden, naast programma’s gericht op een breed publiek, zoals shows, spellen en comedy’s, belangrijke evenementen (Koningsdag) en nieuws uitgezonden (rampen). NPO 2 staat in het thema van verdieping in kunst, cultuur, samenleving en religie. Verder worden op NPO 3 overdag kinderprogramma’s uitgezonden, en ‘s avonds programma’s voor jongeren en jongvolwassenen. Van de drie zenders is NPO 3 de meest onvoorspelbare, met voortdurende vernieuwing.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NPO 1 GOS

De tv-zender NPO 1 GOS is bij 4 van onze providers beschikbaar in het basispakket. NPO 1 GOS is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is alleen bij Budget Alles-in-1 beschikbaar. Ook zijn programma's bij Budget Alles-in-1 met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Budget Alles-in-1 online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NPO 1 GOS per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie algemeen