100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

NPO Nieuws

NPO Nieuws is een digitale themazender van de Nederlandse Omroep Stichting, de NOS. De zender zendt 24 uur per dag het NOS-journaal en herhalingen van het NOS-journaal uit. De zender startte in 2004 en heette aanvankelijk NOS Journaal 24. Tot het eerstvolgende nieuwe nieuwsbulletin verschijnt, worden er op NPO Nieuws herhalingen uitgezonden van het vorige bulletin.

Belangrijke gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld persconferenties, worden live uitgezonden op NPO Nieuws. De programmering wordt verder aangevuld met een aantal actualiteitenprogramma’s. Bij NPO Nieuws kun je programma’s verwachten zoals het NOS Journaal Weekoverzicht, Nieuwsuur, het NOS Journaal Plus, NOS Journaal Reportages en het NOS Jeugdjournaal.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NPO Nieuws

De tv-zender NPO Nieuws is bij 2 van onze providers beschikbaar in het basispakket. NPO Nieuws is alleen beschikbaar in HD bij Caiway Programma Gemist is alleen bij Caiway beschikbaar. Ook zijn programma's bij Caiway met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Caiway online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NPO Nieuws per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws