100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

NPO Politiek

NPO Politiek is een televisiezender van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS). Bij dit themakanaal ligt de focus volledig op het uitzenden van programma’s op het gebied van politiek in de meest brede zin van het woord. Dat betekent dat je bijvoorbeeld live verslaggeving kunt verwachten van debatten in de Tweede Kamer of toespraken van partijcongressen, maar ook achtergronden, analyses en historische beelden van belangrijke momenten in de politiek.

De zender ging in 2006 van start en werd aanvankelijk NOS Politiek 24 genoemd. Belangrijke gebeurtenissen in de politiek, zoals het aanbieden van de Miljoenennota, worden op NPO Politiek live uitgezonden. Ook voor lijsttrekkersdebatten en voor al het nieuws rondom verkiezingscampagnes zit je bij NPO Politiek goed.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NPO Politiek

De tv-zender NPO Politiek is bij 4 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. NPO Politiek is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 5 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt NPO Politiek via een TV App bij 8 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NPO Politiek per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws