100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

NPO Politiek

NPO Politiek is een televisiezender van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS). Bij dit themakanaal ligt de focus volledig op het uitzenden van programma’s op het gebied van politiek in de meest brede zin van het woord. Dat betekent dat je bijvoorbeeld live verslaggeving kunt verwachten van debatten in de Tweede Kamer of toespraken van partijcongressen, maar ook achtergronden, analyses en historische beelden van belangrijke momenten in de politiek.

De zender ging in 2006 van start en werd aanvankelijk NOS Politiek 24 genoemd. Belangrijke gebeurtenissen in de politiek, zoals het aanbieden van de Miljoenennota, worden op NPO Politiek live uitgezonden. Ook voor lijsttrekkersdebatten en voor al het nieuws rondom verkiezingscampagnes zit je bij NPO Politiek goed.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NPO Politiek

Alleen Caiway heeft de tv-zender NPO Politiek beschikbaar in het basispakket. Bij Budget Alles-in-1 is NPO Politiek optioneel beschikbaar. NPO Politiek is alleen beschikbaar in HD bij Caiway Programma Gemist is alleen bij Caiway beschikbaar. Ook zijn programma's bij Caiway met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Caiway online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NPO Politiek per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws