100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

NPO Politiek en Nieuws

De nieuwe tv-zender NPO Politiek en Nieuws is in 2021 van start gegaan en is ontstaan uit een samenvoeging van NPO Politiek en NPO Nieuws. De NOS is verantwoordelijk voor de inhoud van NPO Politiek en Nieuws. Het hoofdthema van dit kanaal is, zoals de naam al doet vermoeden, politiek en nieuws.

Je kunt op NPO Politiek en Nieuws kijken naar herhalingen van uitzendingen over politiek, vooral afkomstig van de NOS. Maar je kijkt bijvoorbeeld ook naar Buitenhof, De Hofbar, WNL op Zondag en talkshows. Ook kun je live-programma’s kijken. Denk dan vooral aan debatten in de Tweede kamer, maar ook de persconferentie die de minister president iedere vrijdag geeft. En natuurlijk is NPO Politiek en Nieuws dé zender in verkiezingstijd.

Daarnaast is er ook vaak historisch beeldmateriaal uit de archieven van de publieke omroep te zien. Daarbij wordt regelmatig ingehaakt op de actualiteit. Goed om te weten voor doven en slechthorenden is dat zij voor het NOS journaal met doventolk terecht kunnen op NPO Politiek en Nieuws.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NPO Politiek en Nieuws

De tv-zender NPO Politiek en Nieuws is bij 6 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij T-Mobile is NPO Politiek en Nieuws optioneel beschikbaar. NPO Politiek en Nieuws is bij 2 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij KPN beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt NPO Politiek en Nieuws via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NPO Politiek en Nieuws per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Online.nl
T-Mobile
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws