100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

RTL 7

RTL 7 is een commerciële Luxemburgse televisiezender die Nederlandstalige programma’s uitzendt. RTL 7 is een zender van RTL Nederland en bestaat sinds 2005, toen het de televisiezender Yorin verving. Het motto van RTL 7 is “Meer voor Mannen!” en de zender profileert zich dan ook als een echte mannenzender. In de programmering kun je daarom veel sport en actie verwachten. Omdat RTL 7 een Luxemburgse licentie heeft kan de zender zich onttrekken aan bepaalde regelgeving in Nederland, waaronder bepaalde wetten op het gebied van reclame. Voorganger Yorin zond via een Nederlandse zendmachtiging uit en moest zich dus wel aan de Nederlandse regels houden.

Voetbal, darts en Grand Prix
Als echte mannenzender is RTL 7 het kanaal waar veel sport wordt uitgezonden. Het laatste sportnieuws wordt verslagen in RTL Nieuws Sport en verder kun je hier terecht voor onder andere de UEFA Europa League wedstrijden, voor RTL Darts en RTL GP. Daarnaast kijk je op RTL 7 naar actiefilms en reality programma’s zoals Stop! Politie en Idioten Op De Weg. Ook aan de jonge kijkers wordt gedacht; overdag richt de programmering zich namelijk op jongens met programma’s als Pokémon, Power Rangers Ninja Steel, Galaxy Park, Lego Ninjago en Transformers Robots in Disguise.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTL 7

Al onze providers hebben de tv-zender RTL 7 in het basispakket. Daarnaast is RTL 7 bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 5 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App RTL 7 online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTL 7 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie algemeen