100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

RTL Crime

RTL Crime is een digitale tv-zender waarop 24 uur per dag misdaadseries worden uitgezonden. RTL Crime is een themakanaal van het mediabedrijf RTL Nederland, dat ook de tv-zenders RTL 7, RTL 8 en RTL Z beheert. RTL Crime richt zich als themazender uitsluitend op liefhebbers van krimi’s, want de programmering bestaat 24/7 uit misdaadseries uit binnen- en buitenland.

De dagelijkse programmering wordt samengesteld rondom bepaalde thema’s, zoals CSI, Nederlandse misdaad, Amerikaanse krimi’s of alleen waargebeurde verhalen. Je vindt op RTL Crime dan ook een zeer breed aanbod van Nederlandse misdaadseries én van de beste buitenlandse krimi’s, waarmee iedere liefhebber van misdaadseries een alibi heeft om voor de buis te zitten.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTL Crime

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender RTL Crime optioneel beschikbaar. RTL Crime is bij 3 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt RTL Crime via een TV App bij 5 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTL Crime per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment