100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

RTL Television

De Duitstalige familiezender RTL Television is een televisiezender van de Luxemburgse RTL Group, waar ook de Nederlandstalige RTL-zenders onder vallen. De zender werd opgericht in 1984 en lijkt erg op de Nederlandse RTL 4. RTL Television profileert zich namelijk als een echte entertainment zender, waar vermaak voor het hele gezin te vinden is. Zo zendt het de soap Gute Zeiten Schlechte Zeiten uit, een serie die gebaseerd is op de Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden.

Naast Duitse programma’s zijn er ook Amerikaanse series te zien op RTL Television. Denk bij RTL Television aan spelshows, reality-shows, misdaadseries en soaps, maar ook aan actualiteitenprogramma’s. In de programmering vind je bijvoorbeeld Alarm Für Cobra 11, RTL Aktuell, The Wall, Unter Uns, Wer Wird Millionär?, Medicopter 117, Explosiv en Bauer Sucht Frau.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTL Television

De tv-zender RTL Television is bij 4 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. RTL Television is bij 5 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt RTL Television via een TV App bij 5 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTL Television per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie duits