100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

RTL-Z

RTL-Z is een zakelijke Nederlandstalige televisiezender en is net als RTL, 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 eigendom van RTL Nederland. RTL-Z ging in 2001 van start, toen nog als onderdeel van RTL 5. Sinds 2015 wordt RTL-Z uitgezonden op een eigen 24-uurs kanaal.

De zender zendt op weekdagen overdag voornamelijk financieel-economisch nieuws uit via het nieuwsbulletin RTL-Z Nieuws, waarin ook geregeld een aantal vaste beursanalisten worden geraadpleegd. Daarnaast zijn er actualiteitenprogramma’s waarin er met bestuurders of autoriteiten op een bepaald gebied gesproken wordt. Verder zijn er in de programmering onder de naam Z Docs documentaires te vinden, vooral over het bedrijfsleven, techniek en innovatie en over financiële thema’s.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTL-Z

Al onze providers hebben de tv-zender RTL-Z in het basispakket. Daarnaast is RTL-Z bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 6 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App RTL-Z online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTL-Z per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment