100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Discovery+ heeft nu het Entertainment & Sport abonnement!

Dinsdag 29 Juni 2021 3 minuten en 22 seconden leestijd

Discovery+ heeft nu het Entertainment & Sport abonnement!

Met de zomer vol sport is het leuk om alle wedstrijden en competities te volgen. Maar als je geen tv abonnement hebt wordt dit lastiger. Gelukkig kun je wedstrijden op NPO ook online kijken, maar niet alles is online te vinden. Discovery+ heeft hier een oplossing voor, namelijk een uitbreiding met Sport content!

Met de zomer vol sport is het leuk om alle wedstrijden en competities te volgen. Maar als je geen tv abonnement hebt wordt dit lastiger. Gelukkig kun je wedstrijden op NPO ook online kijken, maar niet alles is online te vinden. Discovery+ heeft hier een oplossing voor, namelijk een uitbreiding met Sport content!

Met de Sport content van Discovery+ kun je nu onder andere kijken naar sporten zoals tennis Grand Slams, wielerrondes zoals de Tour de France en races van de MotoGP. En dit naast haar bestaande aanbod van Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Foodnetwork en Motortrend. Er moet wel een aanvullend abonnement worden afgesloten om naar deze sport content te kunnen kijken.

Wat is de Discovery+ sportzender?

Discovery+ heeft het aanbod van Eurosport toegevoegd aan haar al bestaande aanbod. Wanneer je een abonnement afsluit kun je nu ook live kijken naar de zenders Eurosport 1 en Eurosport 2. Op dit moment kun je live genieten van het tennistoernooi Wimbledon en van het wielrentoernooi de Tour de France. Daarnaast kijk je ook naar live events en highlight van de Olympische Spelen Tokyo 2020. Veel van de sporten zijn voorzien van Nederlands commentaar.

Kijk je liever naar andere sporten? Wanneer je bent ingelogd bij Discovery+ kun je onder het kopje ‘sport’ kiezen welke sport je wilt zien. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor paardensport, schaken of snooker. Per categorie sport kun je kijken naar wedstrijden die al geweest zijn. Als er een live wedstrijd op tv komt wordt dat ook vermeld, dan kun je deze bekijken. Je kunt ook sportdocu’s bekijken.

Wil jij graag een abonnement op Discovery+ Entertainment & Sport? Dan betaal je €5,99 per maand. Dit is €2,- meer dan alleen het Entertainment abonnement. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, je zou dus kunnen overwegen het abonnement alleen af te sluiten wanneer er een sportcompetentie bezig is die jij graag zou willen volgen.

Hoe kijk je bij Canal Digitaal naar Eurosport?

Veel Nederlanders die via Canal Digitaal naar tv kijkt missen de Discovery-zenders en Eurosport. Dit komt omdat Canal+ en Discovery inc. het niet eens konden worden over een nieuwe distributieovereenkomst. Het gevolg hiervan is wel dat abonnees van Canal Digitaal niet meer naar de zenders van Discovery, TLC en Eurosport kunnen kijken. Met deze sportzomer is dat minder leuk nieuws. Als abonnee van Canal Digitaal moet je dus een andere manier vinden om deze sportevenementen te volgen.

Het Discovery+ Entertainement & Sport abonnement is hier een goede oplossing voor. Voor maar €5,99 per maand kun je alles volgen op het gebied van sport met Nederlands commentaar. Zo kun je in de zomermaanden een abonnement afsluiten om te genieten van alle sportwedstrijden, maar deze zou je na de zomer weer uit kunnen zetten als de grotere evenementen weer afgelopen zijn.

Wie is Discovery?

Discovery+ is een streamingdienst waarbij je volledige seizoenen van je lievelingsseries of leuke films kunt kijken en waarbij je ook je favoriete sportevenementen kunt volgen. Je vindt internationale series van Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Food Network, MotorTrend en BBC natuurdocumentaires. Daarnaast kijk je nu ook naar Eurosport.

Je kunt tv kijken zonder onderbrekingen en je kunt programma’s vooruit kijken of terugkijken. Je kijkt via je Smartphone, tablet, laptop, pc, Google Chromecast, Apple Airplay of de Smart TV apps. Je hebt de mogelijkheid om met drie mensen tegelijkertijd gebruik te maken van Discovery+. Dit betekend dat je op drie schermen tegelijk kunt kijken. Helaas kun je nog geen individuele profielen aanmaken of offline kijken. Discovery+  is wel hard aan het werk om deze opties toe te kunnen voegen.

Wil jij graag sport volgen via tv?

Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetproviders er internet & tv op jouw adres leveren. Wanneer je de postcodecheck hebt ingevuld komen alle mogelijke abonnementen op jouw adres naar voren. Hierdoor kun jij goed vergelijken welk abonnement en welke internetprovider bij jou past. Voor een abonnement met tv kun je kiezen voor ‘internet en tv’ of ‘alles-in-1’.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking