100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Griezelen tijdens Ghostober bij Discovery+!

Maandag 10 Oktober 2022 3 minuten en 7 seconden leestijd

Griezelen tijdens Ghostober bij Discovery+!

In Oktober kunnen we met Discovery+ griezelen tijdens Halloween. Je kunt bij Discovery+ namelijk genieten van Ghostober. De maand om te gruwelen bij de engste horrorverhalen. Discovery+ heeft deze maand meer dan 55 uur aan angstaanjagende content toegevoegd! Ben je benieuwd wat je kunt kijken?

Discovery+ heeft deze maand met Ghostober extra veel content in haar aanbod. Je kunt deze maand genieten van instructies hoe je een pompoen uit moet hollen tot angstaanjagende documentaires, van compleet nieuwe series tot nieuwe paranormale seizoenen! Dit is het vierde jaar dat Discovery+ met Halloween zoveel content toevoegt. Ghostober is al een paar jaar een succes en Discovery+ is daarmee dan ook de thuisbasis van Halloween.  

Je kijkt naar meer dan 55 uur nieuwe content, wij lichten een aantal films en series toe die je echt moet kijken!

 • Ghost Adventures – Devil’s Den: Deze special duurt twee uur. Je ziet een angstaanjagend onderzoek van het Los Padrinos Juvenile Detention Center. Hier zijn bewakers en gevangenen overtuigd van een rondwarend kwaad.
   
 • Jack Osbourne’s Haunted Homecoming: Jack Osbourne keert terug naar zijn het Verenigd Koninkrijk en verblijft in zijn ouderlijke huis. Het graafschap Buckinghamshire is een beruchte paranormale hotspot. Hij gaat op zoek naar de duistere waarheid van de angstaanjagende en onverklaarbare mysteries die hij als jonge jongen heeft ervaren.
   
 • Nieuw seizoen Ghost Brothers: We volgen spokenjagers Dalen Spratt, Juwan Mass en Marcus Harvey terwijl ze locaties in de VS bezoeken waar het blijkbaar spookt. Dit doen ze met veel humor.
   
 • Urban Legand: In deze serie wordt er elke aflevering een mini horrorverhaal toegelicht over een bekende Urban Legend, ook wel broodje-aapverhalen.
   
 • The dead files: Medium Amy Allan en moorddetective Steve Dischiavi gaan samen op zoek naar de griezelige geesten die huiseigenaren bang maken. Amy kan dode mensen zien en met ze praten. Zo hoopt ze rust te kunnen brengen in de spookhuizen.
   
 • Paranormal Lockdown: Paranormale onderzoekers laten zich 72 uur opsluiten op een locatie waar het wemelt van de geesten. Kunnen ze de geesten opsporen?

Heb jij een abonnement op Discovery+ en ben je benieuwd waar je alle content van Ghostober kunt vinden? Er is een aparte categorie voor Ghostober toegevoegd waar je de engste films en series kunt vinden. Je ziet dus al het aanbod op een pagina. Zo kun je hier makkelijk doorheen scrollen om te ontdekken wat je wilt gaan kijken.

Wat is Discovery+?

Discovery+ is de streamingdienst voor real-life entertainment. Je kijkt naar series en documentaires over echte mensen en hun leven. Je hebt de keus tussen veel verschillende onderwerpen, zoals food, crime, science en nog veel meer. Naast real life entertainment kijk je ook naar sport, natuurdocumentaires en vind je andere films en series.

Je kunt heel makkelijk gebruik maken van Discovery+. Je kunt via het web kijken, maar dit kan ook via een app op je tablet, smartphone, smart tv, enz. Je hebt een abonnement nodig om te kijken naar de content van Discovery+. Dit abonnement kost €3,99 per maand en kun je maandelijks opzeggen. Je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement, dan betaal je €39,99 per maand. Je kunt eerst 7 dagen gratis kijken om te proberen of de dienst iets voor jou is.

Als je via je tablet of je smartphone kijkt heb je de mogelijkheid om de content naar je grote tv scherm te streamen. Dit kan door middel van een Google Chromecast of een Apple TV.

Om gebruik te maken van Discovery+ heb je een goede internet verbinding nodig. Heb je nog geen goede internetverbinding? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internet providers er leverbaar zijn op jouw adres en welke abonnementen zij aanbieden.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking