100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Oxxio stopt met internet, tv & bellen

Tuesday 13 April 2021 3 minuten en 2 seconden leestijd

Oxxio stopt met internet, tv & bellen

Oxxio heeft besloten om te stoppen met haar dienstverlening op het gebied van internet, tv & bellen. Ben jij klant bij Oxxio? Wees gerust, haar telecomdiensten zullen per 1 juni 2021 worden overgenomen door KPN! Heb je tot die tijd vragen? Dan kun je nog gewoon bij Oxxio terecht.

Oxxio heeft de beslissing genomen om zich volledig te gaan richten op haar productaanbod in de energie. De verbreding buiten de energiesector met internet, tv & bellen zorgen voor een totaalpakket voor de klanten, maar voor Oxxio vraagt dit ook een andere klantbenadering. Om de dienstverlening aan de klant verder te ontwikkelen heeft ze ervoor gekozen om de focus terug te brengen naar alleen energie.

Hoe zit dat met de dienstverlening op het gebied van internet, tv & bellen?

De dienstverlening van internet, tv & bellen blijft Oxxio nog doen. Na 1 juni zal ze dit ook blijven doen maar dan namens KPN. Pas na de zomer zal deze dienstverlening volledig door KPN overgenomen worden.

Wanneer jij voor 13 april 2021 klant geworden bent bij Oxxio blijft jouw abonnement gewoon lopen. Deze verandering van Oxxio heeft dan ook geen impact voor de klant. Ook zullen de gunstige voorwaarden waar je nu als klant gebruik van maakt gewoon geldig blijven. Je hoeft dus als klant bij Oxxio niet bang te zijn voor verandering, voor jou blijft alles hetzelfde.

Wat is Oxxio energie?

Bij Oxxio energie kun je rekenen op voordelige energie en ben je verzekerd van 100% groene stroom. Oxxio maakt vooral het verschil in haar persoonlijke een snelle service. Ze is een app-only leverancier en haar diensten breiden zich steeds verder uit. Daarnaast werkt ze continu aan verbeteringen voor de klant en vernieuwingen in de markt. Ze luistert naar wat er tegen haar gezegd wordt en pakt elke dag zaken aan. Haar focus op persoonlijke en snelle service is dus ook een van de redenen dat ze stopt met het aanbieden van internet, tv & bellen. Daardoor kan ze zich volledig focussen op de service voor energie.

Wie is KPN?

Omdat de dienstverlening van Oxxio internet, tv en bellen bij KPN wordt ondergebracht is het natuurlijk wel fijn om te weten wie KPN is. KPN is een toonaangevende leverancier van telecommunicatie & IT en marktleider in Nederland. Ze heeft vaste en mobiele netwerken, zowel in binnen- als buitenland, voor zowel particulieren klanten als zakelijke gebruikers.

KPN is het netwerk van Nederland, waar ze met passie aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten werken. KPN werkt elke dag aan het netwerk van de toekomst. Hierbij versnelt ze de aanleg van glasvezel en moderniseert ze haar mobiele netwerk, verbetert ze de digitale ervaring voor haar klanten en versimpelt en stroomlijnt ze de organisatie en processen door slimmer en flexibeler te werken met een digitale mindset.

Sinds 1881 helpt KPN (toen onder de naam P en T) Nederland verder met technologische vernieuwingen. In 1928 veranderde de naam naar PTT (Posterijen, Telegrafie en Telefonie). In 1981, het 100-jarige jubileum van telefonie, zijn er wereldwijd 500 miljoen telefoonaansluitingen. Nederland telde er op dat moment 5 miljoen. Op 1 januari 1989 krijgt de PTT een nieuwe naam, Koninklijke PTT Nederland NV, oftewel KPN. KPN ziet al vroeg de enorme potentie van mobiel bellen, namelijk al in 1992. In 1993 doet internet zijn intrede en in 1994 kwam het eerste GSM-netwerk. Vanaf 2004 biedt KPN ook digitale tv aan. Sinds het begin van de 21e eeuw loopt KPN al voorop in digitale innovaties, met o.a. i-mode, uitzending gemist, live pauzeren en contactloos mobiel betalen.

Hoe stap ik over van internetprovider?

Zit je bij Oxxio en wil je graag overstappen? Je kunt bij ons binnen 1 minuut de gratis postcodecheck doen.

Je vult hier je postcode, huisnummer en woonplaats in. Wanneer je de resultaten laadt zie je precies welke internetproviders er op jouw adres beschikbaar zijn, welk internet zij op jouw adres kunnen leveren en wat de internetsnelheden daarvan zijn. Op basis hiervan kun jij het internetabonnement kiezen wat het beste bij jou past.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking