100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Waar kijk je ‘de Topper’ PSV - Feyenoord?

Woensdag 28 Februari 2024 2 minuten en 39 seconden leestijd

Waar kijk je ‘de Topper’ PSV - Feyenoord?

Er zijn binnen de Eredivisie verschillende topwedstrijden. Zo is er dit weekend weer een Topper, namelijk PSV - Feyenoord. PSV staat al grotendeels van dit seizoen op de 1e plaats en Feyenoord volgt PSV goed op. Het belooft dus een leuke wedstrijd te worden. Benieuwd waar en hoelaat je de wedstrijd kunt kijken? Lees snel verder!

De Topper tussen PSV en Feyenoord wordt aankomend weekend gespeeld op 3 maart om 14:30 in het Philips Stadion in Eindhoven. PSV staat op dit moment nog steeds bovenaan met een gat op Feyenoord (2e) van 10 punten. Weet Feyenoord het gat kleiner te maken en de druk op PSV te houden of loopt PSV nog verder uit?

De geschiedenis van ‘de Topper’ PSV – Feyenoord

In de afgelopen jaren hebben PSV en Feyenoord al 175 tegenover elkaar gestaan. Dit zijn wedstrijden die werden gespeeld in de Eredivisie, bekercompetitie, de Johan Cruijff Schaal etc. Daarvan won PSV er 61 en wist Feyenoord 69 keer te winnen. Er zijn 45 wedstrijden in een gelijkspel geëindigd.

De grootste overwinning van PSV was in seizoen 2010-2011 in een thuiswedstrijd, daar wonnen ze met 10-0 van Feyenoord. Voor Feyenoord was de grootste overwinning in seizoen 1932-1933 in een uitwedstrijd. Feyenoord won daar met 3-8.

Waar kijk ik PSV – Feyenoord?

PSV en Feyenoord spelen zondag 3 maart om 14:30 tegen elkaar in het Philips Stadion te Eindhoven. De laatste wedstrijd tussen beide clubs was een bekerwedstrijd. Deze werd gewonnen door Feyenoord met 1-0.

Op dit moment staat PSV nog steeds bovenaan met 65 punten. Feyenoord staat op de 2e plek met 10 punten minder (55). Met een overwinning van PSV, is PSV alweer een stapje dichter bij het kampioenschap. Met een overwinning van Feyenoord houden zij de druk op PSV om goed te blijven presteren. Kortom, het belooft een leuke en spannende wedstrijd te worden.

PSV - Feyenoord kijk je bij ESPN

De topwedstrijd tussen PSV en Feyenoord wordt uitgezonden door ESPN. Deze wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 2 op zondag 3 maart om 14:30. De wedstrijd is in de middag zodat veel mensen de wedstrijd kunnen bekijken.

Het is helaas niet mogelijk om de wedstrijd zonder een tv-abonnement te bekijken. De mogelijkheid is er namelijk niet om direct bij ESPN een abonnement af te sluiten. Dit biedt ESPN alleen aan via de providers.

Om de wedstrijd te kunnen bekijken, heb je dus een internet abonnement in combinatie met televisie nodig. Heb je deze nog niet? Stap dan nu over. Doe onze gratis postcodecheck en vergelijk alle beschikbare internet en tv-pakketten op jouw adres.

ESPN kijk je bij Canal+

Heb je geen tv in je pakket? Geen zorgen, wij hebben een alternatief voor jou! Canal+ biedt namelijk een TV App aan. Bij Online.nl zijn de internet en tv-klanten al bekend met deze app. Zij kijken namelijk televisie via Canal+.

Als je de keuze maakt om te gaan voor de TV App van Canal+, dan krijg je naast alle ESPN-zenders ook toegang tot nog 75 andere tv-zenders. Daarbij kijk je gratis naar Canal+ films & series on demand, kan je live kijken en zelf tot 7 dagen terugkijken.

Canal+ is een goed alternatief als je nog niet over een tv-pakket beschikt. Je betaalt per maand €14,95 en je kijk de eerste week gratis. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om de app van Canal+ uit te proberen. Het abonnement is daarbij maandelijks opzegbaar.

Wil jij de topwedstrijd PSV – Feyenoord op ESPN kijken via Canal+? Kijk dan nu de eerste 7 dagen gratis en ontdek of de app bij jou past. Meld je direct aan via de button hieronder.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking