Delta TV App

Dinsdag 10 december 2019 1 minuut en 21 seconden leestijd

Delta TV App

Delta maakt het mogelijk om altijd en overal TV te kijken met de Delta TV App. De app is recentelijk vernieuwd en werkt hierdoor een stuk eenvoudiger. Wat zijn de functies en wie kunnen gebruik maken van de app? Je leest het in dit bericht.

Voor wie is Delta TV?

De app is gratis te downloaden via de App Store voor Apple en in de Google Play Store voor Android. Het is een gratis app waarop je televisie kan kijken op je pc, tablet en smartphone. De app is toegankelijk voor alle klanten van Delta.

Voordelen

De app heeft heel veel voordelen voor alle klanten van Delta. Wij zetten de belangrijkste functies voor je op een rij:

• Ruim 50 zenders live. Overal in de EU met een tv-gids.
  • Programma’s terugkijken tot wel 7 dagen. Een programma of je favoriete serie missen is hierdoor geen probleem meer.
  • Begin gemist. Hierdoor kijk je met een druk op de knop je favoriete programma vanaf het begin.
  • Neem programma’s op en bewaar deze. Je beschikt over 200 uur aan opslagruimte.
  • Via een Chromecast stream je eenvoudig vanaf je mobiel of tablet naar je televisie.
  • Een ruim aanbod aan Nederlandse en buitenlandse radiozenders.

Welke zenders je precies kan kijken en welke functies beschikbaar zijn in de app, is afhankelijk van je internet en tv abonnement.

Radiozenders

Delta heeft nog een extra voordeel toegevoegd aan de app. Je kan namelijk alle radiozenders beluisteren via de app. Je kan hierdoor altijd en overal genieten van je favoriete zenders. Een hoop gemak en geen aparte appjes meer. Zo heb je alles in een app van Delta.