100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Hoe zet je je voicemail uit bij KPN?

Donderdag 10 Juni 2021 3 minuten en 7 seconden leestijd

Hoe zet je je voicemail uit bij KPN?

Heb jij vaste telefonie bij KPN? Dan kun je gebruik maken van voicemail. Je kunt de voicemail overal beluisteren, tot 20 voicemailberichten bewaren en je kunt deze tot 25 dagen bewaren. Heb je liever geen voicemail? Of wil je je voicemail alleen aan zetten als je bijvoorbeeld op vakantie gaat? Je kunt bij KPN heel makkelijk zelf je voicemail aan en uit zetten.

Hoe kun je je voicemail uitzetten?

Via MijnKPN kun jij je KPN voicemail uitzetten op een eenvoudige manier. Ga naar telefooninstellingen en selecteer de voicemail instellingen onder ‘Waarnaar wilt u doorschakelen?’.

Je hebt ook de mogelijkheid om je voicemail via de vaste telefoon uit te zetten. Dit kun je op 3 manieren doen.

  • Voicemail als je je telefoon na 5x overgaan nog niet hebt opgenomen: Toets *61*0842333# en verbreek de verbinding.
  • Voicemail als je in gesprek bent: toets *67*0842333# en verbreek de verbinding.
  • Inkomende gesprekken direct doorschakelen naar voicemail: Toets *21*0842333# en verbreek de verbinding.
     

Je kunt je voicemail uitzetten bij KPN, maar je kunt ook je voicemail aanzetten. Dit kan net als het uitzetten via MijnKPN, maar dit kan ook via de telefoon. Dit doe je door #61# in te toetsen en daarna weer op te hangen.

Wat zijn de kosten van het beluisteren van mijn voicemail?

Wanneer jij je voicemail wilt beluisteren betaal je geen abonnementskosten, maar betaal je het standaardtarief binnen de regio voor het beluisteren van je voicemail. Je betaal start- en gesprekskosten voor het terugbellen binnen of buiten je regio.

Kan ik de datum en tijd van het ingesproken bericht over slaan?

Wanneer je je voicemail afluistert hoor je ook altijd de informatie over het ingesproken bericht. Dit is informatie zoals het telefoonnummer van de persoon die een bericht heeft achtergelaten en de datum en tijd waarop het bericht is ingesproken. Wil je deze informatie liever niet ontvangen? Dan kun je ervoor kiezen om deze berichtinformatie niet af te spelen. Dit doe je door te bellen naar 0842-333. Je hoort een bandje spelen en je toetst 2 voor ‘instellingen’. Dan toets je 2 voor ‘afspeelinstellingen’ en toets je 1 om de berichtinformatie voor elk bericht in te stellen of uit te zetten. Wil je het alleen per bericht over slaan? Dit kun je doen tijdens het beluisteren van de voicemail. Je moet dan een # intoetsen en het oplezen van de informatie wordt overgeslagen.

Hoe kan ik de welkomstboodschap wijzigen?

Wanneer iemand jouw voicemail te horen krijgt hoort die persoon een welkomstboodschap. Hoe kun je deze boodschap wijzigen? Dat doe je ook heel gemakkelijk. Je belt met je vaste telefoon naar 0842-333. In het hoofdmenu kies je voor optie 1 ‘welkomstbegroetingen’. Eerst hoor je je eigen begroeting, daarna kun je kiezen om een persoonlijke begroeting, een naam begroeting of een nummerbegroeting in te stellen. Wanneer je kiest voor een persoonlijke begroeting kies je na het inspreken voor optie 2 om de begroeting op te slaan.

Welke vast bellen abonnementen heeft KPN?

Je kunt bij KPN een vast bellen abonnement al afsluiten vanaf €2,- per maand. Dit kan in combinatie met KPN internet (en TV). Wil je alleen vast bellen als los abonnement afsluiten? Dit kan vanaf €12,50 per maand. Je kunt dit abonnement alleen bestellen bij de klantenservice.

Wil je weten of KPN beschikbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om hier achter te komen. Na deze check zie je alle internetproviders die op jouw adres leverbaar zijn, welke snelheid er haalbaar is op jouw adres en welk soort internet er op jouw adres beschikbaar is.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten?

Volg ons dan via Social media! Wij zijn te vinden op FacebookInstagram en Twitter.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking