100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Onze top 10 series en programma’s op Discovery+

Vrijdag 9 September 2022 4 minuten en 14 seconden leestijd

Onze top 10 series en programma’s op Discovery+

Wij van ProviderCheck genieten er van om te kijken naar content over het echte leven, zoals real- life entertainment of een goede documentaire. Daarom hebben wij Discovery+ natuurlijk zelf ook uitgeprobeerd. Wij hebben onze top 10 voor jou op een rij gezet! Heb jij een aanvulling voor ons? Dan horen wij dat natuurlijk graag.

 1. The Murder Tapes: Ben je fan van moordmysteries? Dan is deze serie iets voor jou. Je ziet namelijk moordonderzoeken waarbij ze echte en dramatische videobeelden laten zien. Ook zie je beelden van de bodycam op plaats delict, bewakingsvideo’s en video’s van de verhoorkamer. Hierdoor worden de feiten op een rijtje gezet en kun je het verhaal goed volgen. Het zijn korte vertellingen waardoor het niet saai wordt.
   
 2. Love After Lockup: Hoe is het om verliefd te worden op iemand die in de gevangenis zit? En hoe gaat de relatie verder als die persoon vrijgelaten wordt? In deze serie krijgen we een inkijk in de levens van 6 stellen die in deze situatie zitten. Deze reality tv show is van goede kwaliteit met veel wow effecten.
   
 3. House of Hammer: De serie House of Hammer legt de verschrikkelijke familiegeschiedenis van acteur Armie Hammer bloot. Vijf generaties mannen in de Hammer-familie zijn schuldig aan losbandigheid, bedrog, misbruik, verslaving en corruptie. De duistere en verwrongen geheimen van de familie komen aan het licht door een schat aan archieven en interviews van overlevenden en familieleden. Doordat veel uitspraken over de familiegeschiedenis vertegenwoordigd worden door documenten is de serie heel geloofwaardig. Als je er van houdt om de waarheid te horen, zul je erg genieten van deze serie.
   
 4. A Round with Tiger: Tiger Woods is een Amerikaanse Golfer die gezien wordt als een van de beste golfers aller tijden. In deze documentaire gaat Tiger Woods privé lessen geven aan celebs zoals Jada Pinkett Smith, Dwayne Wade en David Spade. Terwijl ze golven vertellen ze over privé zaken waardoor we een kijkje in hun leven krijgen.
   
 5. Everest Greatest mystery: The Mount Everest is de hoogste berg ter wereld. Deze berg is 8849 meter hoog en ligt in de Himalaya op de grens van Nepal en China. In deze series proberen onderzoekers het geheim van deze hoogste bergtop te bereiken. Dit doen ze door middel van geavanceerde technologie. Ook speelt de vraag of sir Hillary inderdaad als eerste de top van deze berg heeft bereikt.
   
 6. Cats 101: Ben jij een echte kattenliefhebber? Met jou meer dan miljoenen huishouden in Nederland. Heel veel mensen hebben een kat een als huisdier, maar hoe zit dit beestje precies in elkaar? In deze serie ontdek je alles wat je moet weten over je kat, van hun dagelijkse routine tot handige lifehacks. Je kunt geen genoeg krijgen van deze schattige beestjes.
   
 7. 1000-Lb Best Friends: Deze real life soap is gemaakt door TLC. Je kijkt naar de twee beste vriendinnen Vanessa en Meghan. Zij steunen elkaar door dik en dun. Sinds de middelbare school kennen ze elkaar al, waar ze beide gepest werden door hun overgewicht. Deze meiden werken aan bodypositivity en zelfliefde. Het is fijn om te zien dat vriendinnen elkaar zo goed kunnen steunen, in goede tijden en in moeilijke tijden.
   
 8. Michael Jackson A facking it Special: Michael Jackson was ook wel bekend als The King of Pop. Deze Amerikaanse zanger, danser en componist is in 2009 helaas overleden. Hij is een van de succesvolste artiesten ooit en is de meest bekroonde solomuziekartiest ter wereld. In dit programma gaan experts in lichaamstaal, spraak en forensische psychologie onderzoeken of het gedrag van Michael Jackson voor de camera gespeeld of echt was. Als je een fan bent van The King of Pop is dit een aanrader.
   
 9. Dogs 101: Heb jij een hond als huisdier, wil je graag een hond als huisdier of vind je honden gewoon heel erg leuk? In deze serie krijg jij alles te weten over honden. Er zijn meer dan 800 hondenrassen wereldwijd. De 50 populairste rassen komen voorbij met hun gedragskenmerken en genetische geschiedenis. Als echte hondenliefhebber kun je niet stoppen met kijken.
   
 10. 90 Days Fiancé: In dit programma reizen vier vrouwen voor het eerst naar de VS om bij hun Amerikaanse verloofde te wonen. Dit kan door middel van een uniek verlovingsvisum van 90 dagen. Ze hebben 90 dagen om te trouwen voordat het visa verloopt. Deze show is makkelijk weg te kijken omdat het heerlijk is om een kijkje te nemen in het leven van anderen.
   

Om de programma’s, series en documentaires van Discovery+ te kunnen streamen heb je wel een goede internet verbinding nodig. Heb je nog geen goede internet verbinding? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken welke internet providers er op jouw adres leveren en welke abonnementen je af kunt sluiten.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking