100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Animal Planet

Animal Planet is een televisiezender die eigendom is van Discovery Inc. De zender richt zich uitsluitend op het uitzenden van programma’s over dieren en de natuur. Animal Planet is dan ook dé zender voor dierenliefhebbers en natuurfanaten. De programmering is gevarieerd en beslaat het hele dierenrijk, van het allerkleinste insect tot de meest gevreesde wilde roofdieren.

Ook de relatie van de mens met de verschillende dieren wordt op Animal Planet belicht. Zo zijn er diverse reality-programma’s uitgezonden waarin bijvoorbeeld dierenartsen of dierenpsychologen worden gevolgd. Tot de programmering op Animal Planet behoren programma’s met titels als Attack Of The Giant Jellyfish, Wildest Latin America, Whale Wars, How Do Animals Do That, Monsters Inside Me en Animal Cops Houston.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Animal Planet

Alleen Odido heeft de tv-zender Animal Planet beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Animal Planet is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Animal Planet via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Animal Planet per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur