100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

BBC World News

BBC World News is een televisiezender die internationaal nieuws uitzendt. De zender is eigendom van de BBC en is sinds 1991 op televisie te zien, aanvankelijk onder de noemer BBC World. Op BBC World News kun je ieder uur een uitgebreid nieuwsbulletin verwachten, waarin het laatste internationale, algemene en economische nieuws wordt getoond. Er wordt ook aandacht besteed aan onderwerpen als cultuur, technologie, reizen en gezondheid.

BBC World News heeft verslaggevers over de hele wereld, die ter plekke verslag doen van het laatste nieuws. Daarnaast wordt er verslag gedaan van belangrijk sportnieuws. Naast het laatste nieuws biedt BBC World News ook inspirerende documentaires, interviews en achtergronden. Denk bijvoorbeeld aan programma’s zoals HARDtalk, The Travel Show, Click, Impact, Outside Source en Global.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender BBC World News

De tv-zender BBC World News is bij 6 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij Youfone is BBC World News optioneel beschikbaar. BBC World News is bij 5 van onze providers beschikbaar in HD. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App BBC World News online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van BBC World News per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws