100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Discovery Science

Discovery Science is een digitale televisiezender van het Amerikaanse Discovery Inc. Deze themazender werd in 1999 opgericht en focust volledig op programma’s met een wetenschappelijk tintje. Wetenschap wordt breed opgevat, zodat er een boeiende en gevarieerde programmering te zien is.

Denk aan programma’s over vooruitstrevende technologie, nieuwe uitvindingen en spannende experimenten. Op Discovery Science zie je bijvoorbeeld wetenschappers die zoeken naar oplossingen voor hedendaagse problemen, maar ook de nieuwste gadgets, experimenten met robots en fascinerende toepassingen van moderne technologie. Denk bij de programmering op Discovery Science aan programma’s met titels zoals The Big Brain Theory, Food Factory, How The Universe Works, How Do They Do It?, Man Made Marvels China, How It’s Made en Are We Alone.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Discovery Science

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Discovery Science optioneel beschikbaar. Discovery Science is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Discovery Science via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Discovery Science per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur