100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Discovery World

Discovery World is een digitale themazender van Discovery Networks. De zender profileert zich als geschiedeniskanaal en richt zich dan ook op het uitzenden van programma’s over de oudheid. Het interessegebied van Discovery World strekt zich uit tot over de hele wereld en dat wordt getoond in inspirerende programma’s over het ontstaan van de wereld en oude beschavingen.

De programma’s die op Discovery World te zien zijn komen veelal uit het archief van Discovery Channel. De zender werd opgericht in 2008. Programma’s die je kunt verwachten op Discovery World zijn onder andere 100 Miles From Nowhere, Chasing Classic Cars, Extreme Engineering, Codes And Conspiracies en Bizarre Foods.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Discovery World

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Discovery World optioneel beschikbaar. Discovery World is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Ook zijn programma's bij Ziggo met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Discovery World via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Discovery World per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur