100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ESPN 4

Sinds 1 januari 2021 is FOX Sports 4 veranderd in ESPN 4. Deze naamsverandering is een gevolg van een overname van FOX Sports door The Walt Disney Company in 2019. ESPN 4 is één van de zes televisiekanalen van ESPN. ESPN stond voorheen bekend als de FOX Networks Group, maar gaat nu verder onder de naam ESPN. Dit bedrijf heeft sinds 2013 via zes televisiekanalen sportnieuws, live wedstrijden, achtergronden, analyses en voor- en nabeschouwingen uitgezonden. ESPN biedt ook online streaming via ESPN Watch en video-on-demand diensten aan.

De zender ESPN 4 richt zich vooral op het uitzenden van internationale sportwedstrijden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan voetbal uit de Copa Sudamericana, maar ook aan grote tennistoernooien, de Ultimate Fighting Championship, American Football, ijshockey en motorsport. Op ESPN 4 zie je verder ook programma’s waarin bijvoorbeeld de hoogtepunten van sportevenementen getoond worden, zoals de Europa League Highlights.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ESPN 4

Alleen Online.nl heeft de tv-zender ESPN 4 beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Daarnaast is ESPN 4 bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 7 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App ESPN 4 online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ESPN 4 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport