100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Eurosport 1

Eurosport 1 is een commerciële televisiezender die zich uitsluitend richt op sport. Eurosport werd opgericht in 1989 en beschikt over twee zenders, namelijk Eurosport 1 en Eurosport 2. Sinds 2015 is Eurosport volledig in handen van het Amerikaanse bedrijf Discovery Inc. Eurosport geldt in Europa als de grootste sportzender, waarop een brede variatie aan sporten te zien is in live uitzendingen en in overzichten met hoogtepunten en samenvattingen. Zowel Europese als internationale sportevenementen komen aan bod. Eurosport zendt uit in zo’n twintig verschillende talen en bereikt daarmee een groot publiek met een enorme diversiteit aan sporten.

Tennis, wielrennen en motorsport
Op Eurosport 1 kun je in de programmering uiteraard de bekende, grote sporten zien, zoals tennis, voetbal, wielrennen en motorsport. Denk aan uitzendingen van de Tour de France, Grand Slam toernooien en de MotoGP. Maar ook minder bekende en kleinere sporten komen op Eurosport 1 aan bod, zoals bijvoorbeeld snooker, curling, paardensport of badminton. Ook doet Eurosport 1 uitgebreid verslag van de Olympische Spelen, zowel de zomer- als de winterspelen. De uitzendingen worden voorzien van commentaar en analyses door experts en sportprofessionals. Bij grote evenementen gebeurt dit vanuit een studio.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Eurosport 1

De tv-zender Eurosport 1 is bij 6 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Eurosport 1 is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Eurosport 1 via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Eurosport 1 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport