100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ID

ID staat voor Investigation Discovery en is een themakanaal dat onderdeel is van Discovery Benelux. In de programmering zijn vooral waargebeurde misdaadverhalen te vinden. ID begon in 2011 als vervanging voor de zender Discovery Travel & Living. Alle programma’s worden in het Nederlands ondertiteld. De zender is vooral gericht op kijkers die houden van spanning, misdaadseries en spraakmakende moordzaken. Titels als Welcome to Killer Town, Your Worst Nightmare, The Perfect Murder en Someone You Thought You Knew spreken in dat opzicht dan ook direct tot de verbeelding.

Van eigen bodem
Er zijn soms ook programma’s van Nederlandse bodem te zien op ID, zoals Ellie Lust: Bizarre Zaken, waarin de Nederlandse politievrouw Ellie Lust bijzondere of opvallende zaken op het gebied van moord, vermissing of oplichting behandelt. Populaire Amerikaanse series op ID zijn verder onder andere Paranormal Lockdown, Unusual Suspects: Deadly Intent, The Wonderland Murders, Obsession: Dark Desires en Border Control.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ID

De tv-zender ID is bij 5 van onze providers beschikbaar in het basispakket. ID is bij 5 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt ID via een TV App bij 5 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ID per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment