100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

RTL Lounge

RTL Lounge is een Nederlandse digitale televisiezender die sinds 2009 te zien is. RTL Lounge is onderdeel van RTL Nederland, dat ook zenders als RTL 4 en RTL 5 beheert. De doelgroep van RTL Lounge zijn jonge vrouwelijke kijkers en dat betekent dat de zender vooral veel series en soaps uit binnen- en buitenland in de programmering heeft staan.

RTL Lounge bedient de doelgroep voornamelijk met bewezen hitseries. Er worden veel herhalingen uitgezonden van populaire series die ook nu nog scoren onder de doelgroep. Bekende voorbeelden zijn de Nederlandse series Kees & Co, SamSam en Goede Tijden, Slechte Tijden. Die laatste serie wordt vanaf begin tot einde uitgezonden, waarmee RTL Lounge de enige zender is die dit doet. Ook wordt er op een unieke manier ingespeeld op de populariteit van deze serie, door exclusief een preview te bieden van de aflevering van de volgende dag. Ook de populaire hitserie Gooische Vrouwen wordt uitgezonden op RTL Lounge.

Naast series zijn er ook progamma’s voor een jong vrouwelijk publiek te zien, zoals Help! Mijn man is klusser. Naast nationale series en progamma’s heeft RTL Lounge ook enkele buitenlandse programma’s en series in het programma-aanbod. Zo kun je kijken naar The Bold and The Beautiful en America’s Next Topmodel. Het aanbod wordt verder aangevuld met diverse progamma’s op het gebied van lifestyle, koken, fashion, beauty en liefde.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTL Lounge

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender RTL Lounge optioneel beschikbaar. RTL Lounge is bij 4 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt RTL Lounge via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTL Lounge per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment