100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

TLC

TLC is een Amerikaanse televisiezender die sinds 2011 in Nederland op televisie te zien is. De zender heette voorheen The Learning Channel en is sinds 1991 als themakanaal een onderdeel van Discovery Channel. TLC wordt in Nederland uitgezonden Discovery Benelux. TLC deelde aanvankelijk een kanaal met Animal Planet maar sinds 2012 is TLC een 24-uurs zender met een eigen kanaal. De doelgroep waarop TLC zich richt zijn voornamelijk vrouwelijke kijkers tussen de 25 en 49 jaar. De programmering bestaat onder andere uit programma’s met een ontroerend verhaal, die gaan over mensen en culturen maar dan bekeken vanuit een verrassend perspectief.

Over bruiden en bevallingen
Dat TLC toch vooral een vrouwenzender is blijkt uit programma’s als A Baby Story, waarin aanstaande ouders worden gevolgd, en Say Yes to the Dress, waarin bruiden op zoek gaan naar de perfecte trouwjurk. Ook de variant Say Yes to the Dress: Wedding SOS is op TLC te zien. Andere populaire programma’s op TLC zijn Counting On, Long Island Medium, Dr. Pimple Popper, 90 Day Fiancé en Bakery Boss. Ook fashion is populair met programma’s als Fred van Leer: Alles Uit De Kast, waarin kandidaten een nieuwe look krijgen aangemeten.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender TLC

De tv-zender TLC is bij 7 van onze providers beschikbaar in het basispakket. TLC is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt TLC via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van TLC per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment