100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Bekijk deze zomer alle Ziggo zenders op de camping

Friday 15 February 2019
Laatste update: Monday 25 May 2020 1 minuut en 26 seconden leestijd

Bekijk deze zomer alle Ziggo zenders op de camping

Kijk jij er ook al naar uit? Een langer zomer met zon, zee en strand. Het duurt nog even, maar die tijd van relaxen, reizen naar een mooie Europese bestemming en eindelijk dat goede boek lezen komt er weer aan. Ook heb je dan eindelijk tijd om naar al je favoriete films en series te kijken.

Was dit in het verleden nog wat lastig, sinds 2017 is  het, dankzij de opheffing van het verbod op Geoblocking in alle landen van de Europse Unie, mogelijk om overal tv te kijken via de app van je internet provider.

Wil je meer lezen over hoe je tijdens je vakantie naar je favoriete programma’s kijkt? Dat lees je in ons blog Deze zomer formule 1 kijken op de camping?

Ziggo Go app

Ziggo zorgt er nu voor dat je echt niets meer hoeft te missen tijdens je vakantie. Kon je tot voor kort enkele zenders alleen nog binnenshuis via de Ziggo Go app bekijken. Inmiddels kun je het grootste gedeelte van de zenders binnen alle landen van de EU bekijken. Nu vraag je je misschien af waarom dit eerder nog niet kon met de nieuwe regels omtrent Geoblocking. Dit had te maken met rechten die Ziggo nog niet in haar bezit had. Welke tv-zenders jij precies kunt bekijken is afhankelijk van het tv-pakket waar je voor gekozen hebt.

Internet op de camping

Goed nieuws van Ziggo natuurlijk dat je nu ook buitenshuis naar meer tv-zenders kunt kijken. Zo hoef je echt niets meer te missen. Maar om echt te kunnen genieten van alle mogelijkheden is het natuurlijk wel belangrijk dat je een goede internet verbinding hebt. Hoe je dit het beste kunt regelen lees je in ons blog Internet en tv op vakantie.

Wil jij ook gebruik maken van die handige Ziggo Go app? Stap dan nu over naar Ziggo. Met onze postcode check kun je op een makkelijke manier internetabonnementen vergelijken en ontdek je binnen een minuut of Ziggo of één van onze andere internet providers leverbaar is op jouw adres.  

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking