100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Black Friday bij Budget Alles-in-1!

Donderdag 17 November 2022 3 minuten en 17 seconden leestijd

Black Friday bij Budget Alles-in-1!

Tegenwoordig wordt alles steeds duurder, maar gelukkig kun je ook op bepaalde punten besparen. Bijvoorbeeld op je internet & tv pakket. Vooral met Black Friday! Kijk bijvoorbeeld of Budget Alles-in-1 leverbaar is op jouw adres. Deze internet provider heeft namelijk een hele mooie actie. Ben je benieuwd naar deze actie? Lees dan snel verder!

Als je tijdens Black Friday overstapt naar Budget Alles-in-1 pak je dikke kortingen. Je ontvangt namelijk maar liefst 6 maanden korting. Je betaalt 6 maanden lang tussen de €10,- en €16,- minder voor je internet abonnement, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Op jaarbasis bespaar je hier dus heel veel mee. Ook betaal je geen aansluitkosten Als je voor een abonnement met tv kiest kun je kiezen voor de korting, maar kun je ook kiezen voor een cadeau met een waarde van tot wel €280,-.

Ben je benieuwd of Budget Alles-in-1 leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck. Door deze check zie je of je een abonnement af kunt sluiten bij Budget Alles-in-1 en welke abonnementen er dan beschikbaar zijn. Ook kun je kiezen uit meerdere snelheden.

Welke cadeaus kun je kiezen?

Als je tijdens Black Friday bij Budget Alles-in-1 een abonnement met tv afsluit heb je dus de keuze uit 6 maanden korting of een welkomstcadeau. Je kunt kiezen uit Google Nest Wifi, een Samsung Galaxy Tab A8 of 1 jaar gratis Budget Mobiel Onbeperkt.

Google Nest Wifi t.w.v. €259,-

Volledige, snelle en betrouwbare wifi in heel je huis, van kelder tot zolder, gaat soms niet zonder een wifi versterker. Dit komt omdat de wifi verbinding maar een bepaald bereik heeft en er veel omgevingsfactoren kunnen zijn die de verbinding verstoren. Met de Google Nest Wifi is dit probleem opgelost. Het is namelijk een wifi versterker die er voor zorgt dat je een mesh netwerk aanlegt in je woning. Dit houdt in dat je altijd gebruik maakt van het wifipunt die op dat moment het beste signaal geeft aan je apparaat. Een wifi router zorgt voor een dekking tot ongeveer 120m2 en een Google Nest wifi punt zorgt voor een dekking tot zo’n 90m2. Door middel van Google Nest wifi heb je dus een veilige, snelle en betrouwbare verbinding.

Samsung Galaxy Tablet A8 met Book Cover t.w.v. €279,-

Dit is de ideale tablet voor dagelijks gebruik met een 10,5’’ scherm. De tablet heeft een speelse uitstaling en een superdun profiel van maar 6,9mm. Je kunt goed films of series kijken met het Dolby Atmos surround sound. Met Samsung Kids kun je een veilig omgeving voor kinderen instellen, zodat iedereen binnen het gezin gebruik kan maken van de tablet. Door middel van de Book Cover wordt de tablet altijd beschermt.

1 jaar gratis Budget Mobiel Onbeperkt t.w.v. €255,-

Budget Mobiel is onderdeel van Budget Thuis. Als je kiest voor dit cadeau ontvang je een jaar lang gratis een Sim Only abonnement. Met dit onbeperkte Sim Only abonnement kun je bellen, sms’en en internetten zonder buiten je bundel te gaan. Het abonnement is maandelijks opzegbaar dus na een jaar kun je het gewoon stopzetten. De simkaart dient binnen 6 maanden na ontvangst geactiveerd te zijn op hetzelfde adres als waar je Budget Thuis abonnement geïnstalleerd is.

Wie is Budget Alles-in-1?

Budget Alles-in-1 levert sinds 2019 internet, televisie en vaste telefonie. Je kunt via Budget Alles-in-1 zowel DSL internet als glasvezelinternet afsluiten over het netwerk van KPN, afhankelijk van wat er mogelijk is op jouw adres. Met DSL internet is er een maximale internetsnelheid mogelijk van 100 Mbit/s. Met glasvezel internet kun je zelfs een snelheid van 200 Mbit/s ontvangen.

Als je ook tv afneemt bij Budget Alles-in-1 ontvang je interactieve tv met meer dan 100 tv zenders in het basispakket waarvan 60 in HD kwaliteit. Je kunt het basispakket aanvullen met meerdere pakketten, zoals ESPN Compleet, Ziggo Sport Totaal, een erotiek pakket, Gay tv en nog veel meer.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking