100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Budget Alles-in-1 actie!

Wednesday 26 May 2021 3 minuten en 10 seconden leestijd

Budget Alles-in-1 actie!

Budget Alles-in-1 heeft een mooie actie. Je kunt namelijk kiezen voor de eerste 6 maanden korting op je abonnement OF een gratis Google Nest Wifi! Je kunt alleen kiezen voor een Google Nest Wifi wanneer je ook tv afsluit. Ben je benieuwd naar de actie en de voorwaarden? Lees snel verder!

Ontdek de huidige Budget Alles-in-1 acties

Wanneer je nu bij Budget Alles-in-1 een internetabonnement met tv afsluit kun je dus kiezen uit korting op je abonnement of een gratis Google Nest Wifi t.w.v. €259,-. Wil je een internetabonnement zonder tv afsluiten? Dan ontvang jij alsnog die korting! Internet kan de eerste 6 maanden al vanaf €17,-. Ben je benieuwd of Budget Alles-in-1 leverbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om hier achter te komen. Ook zie je door onze postcodecheck welk soort internet er op jouw adres beschikbaar is en welke internetsnelheid er haalbaar is.

Wat is een Google Nest Wifi?

Je hebt bij Budget Alles-in-1 de keuze tussen 6 maanden korting op je internet of een gratis Google Nest Wifi t.w.v. €259,-, maar wat is een Google Nest Wifi eigenlijk? Door middel van de Google Nest Wifi heb je overal in huis supersnelle wifi. De eerste stap voor goed internet thuis is Buget Alles-in-1. Maar elk huis is anders en in sommige huizen zitten meer storingsfactoren voor de wifi zoals dikke muren of apparaten met bluetooth. Hierdoor kun je op sommige plekken in huis slechte wifi hebben. Heb je hier last van? Kies dan nu bij Budget Alles-in-1 voor de Google Nest Wifi. Je ontvangt dan een wifi-router met een extra Wifi-punt. Hierdoor heb je in elke ruimte perfecte wifi, goed voor heel het gezin!

Wat zijn de voordelen van een Google Nest Wifi?

Er zitten veel voordelen aan een Google Nest Wifi. Wij zetten deze voor jou op een rijtje.

 • Het bereik: Door middel van de Google Nest Wifi leg je een mesh-netwerk aan in je woning. De wifi router zorgt tot een dekking van wel 120m2 en een wifi punt zorgt voor een dekking tot ongeveer 90m2. Dit is samen een grote oppervlakte waar je optimaal van je wifi kunt genieten.
   
 • Een veilig en betrouw netwerk: Er wordt gebruik gemaakt van een WPA3-verleuteling waardoor je netwerk veilig en betrouwbaar blijft. Daarnaast worden beveiligingsupdates automatisch uitgevoerd.
   
 • Apparaten Koppelen: Je kunt aan het wifi punt in combinatie met de wifi-router ook tot zo’n 200 apparaten koppelen. Hierbij kun je denken aan je slimme thermostaat om op afstand te bedienen.
   
 • Duurzaamheid: De Google Nest Wifi is erg duurzaam. Door middel van onopvallende verlichting weet jij wanneer de Google Nest Wifi actief is. De ombouw van de Nest Wifi router bestaat voor 45% uit gerecycled plastic. Het wifi punt bestaat voor 40% uit gerecycled plastic. De Google Nest Wifi is op keramiek geïnspireerd en geschikt voor elk interieur.
   
 • Je Wifi snelheid controleren: Wanneer je met een apparaat verbonden bent met het Wifi-punt, kun je controleren hoe je verbinding er voor staat. Dit wordt aangeduid in Mbps. Hierdoor kun je zien of je overal een goede wifi dekking hebt.
   

Wie is Budget Alles-in-1?

Sinds 12 oktober 2019 levert Budget internet, televisie en vaste telefonie, onder de naam Budget Alles-in-1. Daarvoor was ze alleen leverancier van elektriciteit en gas. In 2020 kwam wihier ook Sim Only bij. Al deze producten worden samen aangeboden onder de naam Budget Thuis.

Het internet dat Budget Alles-in-1 levert is DSL internet en dit gaat over het netwerk van KPN. Je kunt snelheden verwachten van 20 mb tot en met 200 mb. Wanneer je kiest voor tv ontvang je interactieve tv, ook over het netwerk van KPN. In het basispakket ontvang je meer dan 75 tv-zenders, waarvan 40 in HD kwaliteit. Je kunt aanvullen met extra zenderpakketten. Je kunt programma’s live pauzeren en met begin gemist kun je een programma vanaf het begin kijken. Naast internet en tv kun je bij Budget Alles-in-1 ook bellen. Je belt met lage tarieven naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers. Je kunt ook kiezen voor onbeperkt bellen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking