100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Budget Alles-in-1 Cashback actie augustus!

Tuesday 3 August 2021 3 minuten en 1 seconde leestijd

Budget Alles-in-1 Cashback actie augustus!

Budget Alles-in-1 is in mei uitgeroepen door de consumentenbond als goedkoopste energieleverancier bij een 3 jaar contract. Naast goedkope en groene energie, biedt Budget alles-in-1 ook internet voor thuis aan. Ook in deze markt heeft ze een voordelige positie. Vooral in de maand augustus bij ProviderCheck, waar je maar liefst €30,- cashback ontvangt wanneer je een contract bij Budget Alles-in-1 afsluit. Bekijk nu de aanbieding!

Wil jij in augustus een internet (en tv) abonnement afsluiten bij Budget Alles-in-1? Doe dit dan via ProviderCheck! Je ontvangt namelijk exclusief via ProviderCheck €30,- cashback! Hoe ontvang jij deze korting?

  1. Doe op onze site de PostcodeCheck;
  2. Vergelijk abonnementen van Budget Alles-in-1 en kies voor het abonnement dat het beste bij jou past;
  3. Je wordt doorgestuurd naar de site van Budget Alles-in-1, sluit hier het abonnement af;
  4. Vul bij ons het cashbackformulier in!

Deze actie geldt op alle abonnementen van Budget Alles-in-1. Je kunt dus kiezen voor ‘alleen internet’, ‘Internet & tv’, ‘Internet & bellen’ of ‘alles-in-1’. Combineer jij jouw thuis abonnement met een mobiel abonnement van Budget of met een energie abonnement van Budget? Dan ontvang jij extra voordeel, namelijk combivoordeel!

Wat is Combivoordeel?

Combineer Budget Alles-in-1 met Budget mobiel en Budget Energie en ontvang elke maand minimaal €5,- combikorting! Budget Alles-in-1 is er voor de nuchtere Nederlander die niet te veel wil betalen. Bij Budget beloven ze minder: Minder betalen en minder gedoe. Met combivoordeel krijg je bovenop de lage prijs ook nog eens elke maand minimaal €5,- korting, wat kan oplopen tot wel €30,- korting per maand. Dat is €360,- korting per jaar! Wel zo handig, je energie en telecomdiensten onder een dak.

Combineer je Budget Alles-in-1 met Budget mobiel? Je kunt per adres 5 Budget Mobiel abonnementen afsluiten inclusief korting. Dat is dus €25,- korting per maand. Kies je ook voor Budget energie? Dan ontvang je €5,- extra combikorting per maand. Zo kan je korting dus oplopen naar €30,- korting per maand.

De combivoordeel heeft de volgende voorwaarde:

  • Je bent op hetzelfde adres klant voor meerdere producten van Budget Thuis;
  • Het voordeel gaat in wanneer een eventuele actieperiode verstreken is;
  • De hoogte van de korting is afhankelijk van hoeveel producten je afneemt;
  • Je ontvangt een combivoordeel tot maximaal 5 Budget Mobiel abonnementen.

Wie is Budget Alles-In-1?

Budget Alles-in-1 is leverancier van zowel energie en mobiel als voor thuis internet (en tv & bellen). Je kunt zowel DSL internet als glasvezelinternet afsluiten, afhankelijk van de aansluiting op jouw adres. De internetsnelheden via DSL zijn 20Mb, 50Mb en 100Mb. De internetsnelheden via glasvezel lopen zelfs op tot 200Mb.

Wanneer je ook tv afsluit bij Budget Alles-in-1 ontvang je interactieve tv van KPN. Je ontvangt in het basispakket meer dan 75 tv-zenders waarvan ongeveer 40 in HD kwaliteit. Wil je nog meer zenders? Dan kun je aanvullende zenderpakketten aanschaffen. Je kunt naast internet en tv ook gebruik maken van vaste telefonie. Hiermee bel je tegen lage tarieven naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers.

De Pay off van Budget Alles-in-1 is ‘Werkt gewoon ;)’. Dit is de achterliggende gedachte voor al haar diensten, klanten en voor Budget als bedrijf. Alle diensten die ze levert zijn diensten waar je niet bij stil wil blijven staan, maar die wel gewoon moeten werken omdat je het merkt als ze het niet doen. Stroom en gas moeten er gewoon zijn en internet en tv moeten gewoon werken. Er komen geen mooie verhalen over groene stroom of extra grote databundels bij kijken, omdat dit normaal hoort te zijn. De statement ‘Werkt gewoon ;)’ staat voor nuchterheid en betrouwbaarheid, maar ook voor een organisatie die streeft naar excellentie. Het productaanbod is eenvoudig en de processen zijn simpel. Wat Budget doet, doet ze gewoon goed.

Budget vindt een goede service belangrijk. Een groot deel van de klantvragen worden op de website met een zoekfunctie behandeld. Kom je er toch niet uit? Dan kun je mailen of je vraag direct stellen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking