100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Budget Alles-in-1 Superscherpe Black Friday actie!

Woensdag 24 November 2021 3 minuten en 23 seconden leestijd

Budget Alles-in-1 Superscherpe Black Friday actie!

Budget Alles-in-1 heeft een superscherpe Black Friday actie voor jou. Sluit je nu een abonnement af met tv dan ontvang je namelijk een cadeau naar keuze! Het krijgen van een cadeau is altijd leuk toch? Het kiezen van het cadeautje is nog leuker. Daarom heb je bij Budget Alles-in-1 de keuze tussen Google Nest wifi, Een Nokia T20 Tablet of een Garmin Venu Sq Smart watch! Heb je liever korting? Deze optie kun je ook kiezen.

Met de superscherpe Black Friday actie van Budget Alles-in-1 geniet jij van een super leuk cadeau! Je kiest tussen Google Nest Wifi, een Nokia T20 Tablet of een Garmin Venu Sq smartwatch. Heb je liever een lagere abonnementsprijs? Dan kun je kiezen voor 6 maanden korting. Je krijgt tot €28,- korting per maand, afhankelijk van welk abonnement je kiest. Deze korting wordt verrekend op je maandelijkse factuur. De keuze voor een cadeautje is alleen mogelijk bij een abonnement inclusief tv. Sluit jij een abonnement zonder tv af? Dan ontvang je de eerste 6 maanden korting.

Wil jij ook graag een cadeautje van Budget Alles-in-1 ontvangen? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken of Budget Alles-in-1 ook op jouw adres leverbaar is!

Wat is Google Nest Wifi?

De Google Nest wifi (t.w.v. €259,-) zorgt voor een supersnelle wifi verbinding in je hele huis. Daarnaast is in dit wifi punt ook de Google Assistent ingebouwd. Dit betekent dat het een slimme speaker is. Je kunt de Google Assistent door middel van spraak een opdracht geven, zoals ‘Hé Google, doe de radio aan’, en de radio gaat aan. Je kunt tot 200 apparaten koppelen aan het wifi-punt. Denk hierbij ook aan de tv, een slimme thermostaat of je lampen.

Omdat elk huis anders is, lukt het soms niet om in elke kamer snelle wifi te ontvangen. Met een wifiversterker wordt dit opgelost. Met Google Nest wifi leg jij namelijk een mesh-netwerk aan in je woning. Een wifi-router zorgt voor een dekking tot ongeveer 120 m2. Een wifi-punt zorgt voor een dekking tot ongeveer 90m2. Dit is samen dus een flink oppervlak.

Wat is een Nokia T20 Tablet?

De Nokia T20 Tablet (t.w.v. €219,-) helpt je bij een balans tussen werk, leren en spelen met een 2k -scherm en een goede geluidskwaliteit. Daarnaast gaat de batterij van deze tablet heel erg lang mee. Je kunt bijvoorbeeld tot 10 uur lang video’s streamen, tot 15 uur lang surfen op het web of tot 7 uur lang videobellen.

Met deze tablet krijg je 2 jaar lang gegarandeerde OS-upgrades en 3 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates. Zo helpt deze tablet je om langer in de toekomst te werken, leren en spelen. De tablet is ook geschikt voor kinderen door de ingebouwde kids Space-functionaliteit.

Wat is een Garmin Venu Sq smartwatch?

De Garmin Venu Sq Smartwatch (t.w.v. €199,-) is ideaal om je sportactiviteiten te meten en kan net de motivator zijn om wat extra stappen te zetten. Met deze smartwatch kun je je stappen tellen, kun je je sportactiviteiten monitoren, kun je contactloos betalen en kun je je binnenkomende telefoontjes of sms’jes bekijken.  Deze smartwatch heeft ook ingebouwde GPS, zo kun je bijvoorbeeld precies zien hoe groot jouw hardlooprondje was.

Je kunt wel meer dan 20 sporten tracken met deze smartwatch. Ook kan deze smartwatch workouts voor je plannen, zoals yoga, cardio en krachttraining. De batterij van deze smartwatch gaat maar liefst 6 dagen mee!

Wie is Budget alles-in-1?

Budget Alles-in-1 biedt internet, tv & bellen aan tegen een blijvend lage prijs. De pay off van Budget Alles-in-1 is ‘Werkt Gewoon’. Budget biedt namelijk producten waar je niet stil bij wilt staan, maar die je mist als ze niet gewoon werken. Denk hierbij aan stroom en gas, internet & tv en mobiel.

Sinds oktober 2019 levert Budget niet alleen energie maar ook internet, televisie en vaste telefonie. Sinds 2020 is hier ook Sim Only bijgekomen. Al deze producten samen worden aangeboden onder de naam Budget Thuis.

Je kunt via Budget Alles-in-1 zowel internet over de koper- als via een glasvezelaansluiting ontvangen. Dit is afhankelijk van de aansluiting op jouw adres. Budget Alles-in-1 levert internet via het betrouwbare netwerk van KPN.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking