100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Budget; Exclusieve cashback actie + een gratis Google-pakket of korting

Maandag 03 augustus 2020 3 minuten en 39 seconden leestijd

Budget; Exclusieve cashback actie + een gratis Google-pakket of korting

Nieuw! In augustus bieden we jou voor de eerste keer een exclusieve cashback actie met Budget Alles-in-1. En dat is nog niet alles ook Budget zelf biedt jou deze maand een mooie deal. Lees snel verder.

Exclusieve cashback actie met Budget Thuis

We hebben in augustus een exclusieve cashback actie met Budget. Of je nu kiest voor Internet Only, Internet & Bellen, Internet & TV of een Alles-in-1 pakket, je ontvangt deze maand op alle internetpakketten van Budget een cashback van wel €30,00.

Omdat het om een exclusieve cashback actie gaat, ontvang je de korting van ons op je bankrekening gestort. Na het afsluiten van je nieuwe Budget abonnement en wanneer je de bevestiging met daarop jouw gegevens en het pakket waarvoor je hebt gekozen hebt ontvangen, vraag je jouw cashback aan met ons cashback formulier.

Is alles in orde, dan ontvang je jouw cashback binnen drie weken na oplevering van je nieuwe Budget Thuis abonnement.

Onze exclusieve cashback actie met Budget loopt van maandag 3 augustus tot en met maandag 31 augustus 2020.

Ben je benieuwd of Budget ook leverbaar is op jouw adres? Je checkt het razendsnel met onze gratis postcodecheck.

Gratis Google Nest Hub & Google Nest Mini of 8 maanden korting

Niet alleen de cashback is een goede reden om nu te kiezen voor een thuis internet en tv-abonnement van Budget. Je kunt in augustus ook nog eens kiezen voor 8 maanden lang korting of krijg een Google Nest Hub & Google Nest Mini (t.w.v. €150,-) cadeau!

Deze actie loopt van maandag 3 augustus tot en met maandag 31 augustus 2020.

Google Nest Hub

Maak met de Google Nest Hub je leven nóg makkelijker, in elke ruimte van je huis hulp in één oogopslag. Dankzij de ingebouwde Google Assistent kun je de route naar je werk, je agenda, antwoorden van Google en nog veel meer ophalen.

Heb je een Google Foto’s account dan zie je je mooiste en nieuwste kiekjes en zoek je met je stem in Google Foto’s. Je gebruikt ook je stem om video’s op YouTube te zoeken en je favoriete nummer op YouTube Music af te spelen.

Google Nest Mini

Je krijgt van Budget de tweede generatie Nest Mini, dé spraak gestuurde speaker. Wil je je favoriete nummer afspelen van Spotify? Zeg gewoon ‘Hey Google’ en je Google Nest Mini regelt het voor je. Wis je dat deze Google Nest Mini een tweemaal krachtigere bas heeft dan de vorige versie?

En de Google Nest Mini kan nog veel meer. Zit je met een vraag, vraag je Nest Mini om hulp. Of het nu om het weerbericht, het nieuws of welk ander onderwerp gaat.

Je Google Nest Mini verteld jou je dagschema, geeft informatie over de drukte op de route naar je werk en je kunt ‘m zelfs gebruiken als wekker. Bedien met de Nest Mini lampen, je thermostaat en zelfs je tv.

Budget energie

Wist je dat je bij Budget niet alleen terecht kunt voor thuis internet en tv, maar ook je energie regel je bij hen. Wanneer je alles onder één dak regelt is dat niet alleen heel makkelijk wanneer je iets om wilt zetten, bijvoorbeeld bij een verhuizing, maar het levert jou ook nog eens veel voordeel op.

Ben je namelijk al Budget energieklant en kies je ook voor Thuis internet van Budget dan ontvang je iedere maand €5,00 extra korting op je thuis internet-pakket.

Budget mobiel

Budget is van alle markten thuis en biedt jou ook mobiele abonnementen. Wanneer je Budget Alles-in-1 combineert met een mobiel abonnement, dan krijg je iedere maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.

Combineer je Budget energie, thuis internet en mobiel met elkaar? Dan krijg je iedere maand €5,00 korting op je Budget thuis internet-pakket en €5,00 korting per mobiel Budget abonnement op jouw adres. Daarmee kan je korting oplopen tot wel €30,00 per maand!

Budget Alles-in-1 voor jou?

Kun jij wel een Google Nest Hub & Google Nest Mini gebruiken? Of kies je voor de korting van wel 8 maanden lang? En dan is er ook nog die exclusieve cashback actie waarbij je €30,00 extra korting krijgt op alle internetpakketten. Reden genoeg om in augustus te kiezen voor een internetabonnement van Budget.

Budget Alles-in-1 levert zowel DSL als glasvezel internet. Welke vorm van internet leverbaar is op jouw adres ontdek je met onze gratis postcodecheck. Daarnaast zie je ook welke andere internetproviders leveren op jouw adres. Dat maakt het internet thuis vergelijken makkelijk en snel.