100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Budget verbetert haar aanbod!

Tuesday 16 March 2021 3 minuten en 12 seconden leestijd

Budget verbetert haar aanbod!

Wil jij een goedkoop abonnement afsluiten bij Budget met een lage internetsnelheid? Dan hebben wij goed nieuws want dat kan! Gebruik jij weinig internet maar is er wel een hoge internetsnelheid beschikbaar op jouw adres? Dat maakt bij Budget niet uit, je kunt gewoon een abonnement afsluiten met een lagere snelheid.

Wil jij weten of Budget beschikbaar is op jouw adres? Doe dan bij ons de gratis postcodecheck. Hierdoor zie je ook meteen welk soort internet er op jouw adres beschikbaar is.

Dat je nu ook voor een lager internet kunt kiezen dan de snelheid die op jouw adres beschikbaar is, is nieuw voor Budget. Wanneer je voorheen bij Budget een abonnement af wilde sluiten en er was op jouw adres bijvoorbeeld 100 Mbit/s beschikbaar, dan kon je niet een abonnement met minder dan 100 Mbit/s afnemen. Ook was het zo dat wanneer er glasvezel op jouw adres beschikbaar, je automatisch glasvezel af moest sluiten. Dit is nu ook niet meer aan de orde. Je hebt bij Budget nu de volledige keuze tussen welk soort internet jij af wilt sluiten en welke internetsnelheid jij bij je abonnement kiest.

Ontdek de huidige Budget Thuis aanbiedingen

Wie is budget?

Budget is een leverancier van internet, tv en bellen. Daarnaast levert Budget ook mobiel en energie. Wanneer jij je thuis internet combineert met Budget energie of mobiel ontvang jij mooie kortingen, dit wordt combivoordeel genoemd. Zo ontvang jij, wanneer je al een mobiel abonnement bij Budget hebt en ook je internet bij Budget afsluit, €5,- korting op je mobiele abonnement en per simkaart €5,- korting. Daarnaast biedt Budget jou alle diensten voor in en om je huis die je nodig hebt, voor een zo laag mogelijke prijs.

Budget levert haar internet over het betrouwbare netwerk van KPN. Naast internet levert ze ook interactieve tv en vast bellen. In het basispakket voor interactieve tv zitten meer dan 65 tv-zenders, waarvan zo’n 40 in HD kwaliteit. Wanneer je nog meer zenders wilt kun je dit pakket aanvullen met extra zender pakketten, zoals een kids pakket of een turks pakket. Met het basispakket kun je ook programma’s live pauzeren en vanaf het begin kijken door middel van ‘begin gemist’.

De dienstverlening van Budget is zo efficiënt mogelijk. De stroom is groen en het internet werkt goed. Daarnaast vindt Budget klantenservice heel belangrijk. Veel vragen kun je door middel van een zoekfunctie op de site beantwoord krijgen. Is dit niet het geval? Dan kun je telefonisch contact opnemen.

Wat is het verschil tussen DSL-internet en glasvezelinternet?

Budget levert zowel DSL-internet als glasvezelinternet, maar wat is het verschil?

DSL internet is internet over de telefoonlijn. Door de telefoonlijn loopt een hoogfrequent signaal. Doordat je een DSL kabel op de juiste manier aansluit ontvang je internet via dit signaal. De afstand tussen je huis en de telefooncentrale heeft invloed op de internetsnelheid die jij kunt ontvangen. Hoe groter de afstand, hoe minder sterke verbinding je ontvangt. De downloadsnelheid ligt bij een DSL verbinding ook altijd hoger dan de uploadsnelheid.

Glasvezelinternet is op dit moment de snelste manier om internet te ontvangen. De uploadsnelheid is ook gelijk aan de downloadsnelheid. Glasvezel is een draad met een soort van glas aan de binnenkant van zeer hoge kwaliteit. Dit draad is zeer sterk en kan snel en gemakkelijk data versturen. Door middel van een glasvezelverbinding kun je snel data versturen over grote afstanden.

Welke abonnementen biedt Budget aan?

Budget biedt meerdere abonnementen aan. Wanneer je bij Budget een abonnement afsluit heb je de keuze tussen ‘alleen internet’, ‘internet en bellen’, ‘internet en tv’ of ‘alles-in-1’.

Wanneer je voor DSL internet kiest kun je kiezen voor een snelheid van 20 Mbit/s tot en met 100 Mbit/s. Wanneer je voor glasvezelinternet kiest kun je kiezen voor een snelheid van 50 Mbit/s tot en met 200 Mbit/s.

Wanneer je een abonnement af hebt gesloten en je wilt later toch nog een aanvulling, zoals een hogere snelheid of een extra zenderpakket, kun je dit heel makkelijk zelf aanpassen in je ‘mijn Budget’ account.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking