100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Cashback actie Ziggo!

Dinsdag 9 Januari 2024 2 minuten en 43 seconden leestijd

Cashback actie Ziggo!

Het nieuwe jaar is net van start en we hebben weer een mooie actie voor jou! Vanaf 1 januari t/m 31 maart 2024 krijg je op alle Ziggo pakketten een verhoogde cashback. De cashback komt daarbij op de korting die je al van Ziggo ontvangt. Lees snel verder voor alle informatie over de cashback actie.

Als je van 1 juni t/m met 30 juni 2024 via ons overstapt naar Ziggo, krijg je als je kiest voor een Internet & TV of Alles-in-1 pakket een cashback van maar liefst €60,-. Als je kiest voor een Internet Only abonnement, ontvang je €40,- cashback. Maar dit is niet de enige korting die je krijgt, je krijgt nu namelijk de eerste 3 of 6 maanden (afhankelijk van het gekozen abonnement) 50% korting. Daarnaast betaal je nu ook geen aansluitkosten ter waarde van €19,95.

Wil je direct weten of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Hoe stap je over naar Ziggo via ProviderCheck?

Overstappen naar Ziggo is heel eenvoudig. Je start met het doen van onze gratis postcodecheck. Je ontdekt op deze manier of Ziggo leverbaar is op jouw adres. Maar dat niet alleen, je kan ook zien welke andere providers hun producten leveren. Op deze manier kan je alle mogelijkheden met elkaar vergelijken.

Heb je het Ziggo abonnement gevonden dat het beste bij je past? Klik dan op de ‘Bestellen’ button en je wordt direct doorgestuurd naar de website van Ziggo.

Je sluit het abonnement namelijk bij Ziggo zelf af. Op de website van Ziggo kom je direct op de bestelpagina terecht. Het is belangrijk dat je daar je adres controleert, of het gekozen internet pakket klopt en dat je de rest van de gegevens invult.

Wist je dat je ook gratis gebruik kunt maken van de overstapservice van Ziggo? Je komt hierdoor tijdens de overstap nooit zonder internet te zitten. Als je kiest voor de overstapservice neemt Ziggo contact op met je huidige provider en zorgen zij er samen voor dat je huidige abonnement stopt op de dag dat je Ziggo abonnement ingaat.

Nadat je je abonnement hebt besteld, krijg je van Ziggo per mail een samenvatting van je bestelling. Je krijgt daarna ook nog de uitgebreide versie van je bestelling in je mail. Bewaar de samenvatting goed, deze heb je namelijk nodig om je cashback aan te vragen.

Let op! Deze cashback geldt alleen voor nieuwe Ziggo-klanten.

Hoe vraag je je Ziggo cashback aan?

Gefeliciteerd! Je bent overgestapt naar Ziggo. Nu is het tijd om je cashback aan te vragen bij ons. Hoe je dat precies doet, leggen we je hier uit.

Op onze website vind je het cashback formulier. Je vult dit formulier in met je persoonlijke gegevens en uploadt de samenvatting van de overeenkomst die je van Ziggo hebt gekregen.

Je vraagt je misschien af waarom je jouw gegevens op het formulier moet invoeren. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Door deze wetgeving mogen providers ons niet vertellen wie via ons naar hen is overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij je cashback aanvraag controleren.

Wist je dat je jouw cashback, of deel hiervan, ook kunt schenken aan een goed doel? Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende goede doelen:

  • KiKa
  • Stichting AAP
  • Stichting Het Vergeten Kind

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking