100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

December actie Budget Alles in 1; Nu €30,- cashback!

Thursday 17 December 2020 5 minuten en 19 seconden leestijd

December actie Budget Alles in 1; Nu €30,- cashback!

We zitten midden in de laatste maand van dit gekke jaar. En dat jaar eindigen we met een mooie deal. We hebben in december namelijk een exclusieve cashback actie met Budget Alles in 1, speciaal voor jou.

En dat is niet het enige, je krijgt nu ook nog eens de eerste 9 maanden van je nieuwe abonnement een flinke korting en combineer je internet en tv van Budget Alles in 1 dan kun je kiezen voor de korting of een gratis Google Nest Wifi (t.w.v. €259,-).

Ben je benieuwd of Budget Alles in 1 leverbaar is op jouw adres? Check het nu met onze gratis postcodecheck. Je ontdekt dan niet alleen of Budget leverbaar is, maar ook welke andere internetproviders. Daardoor kun je een goede internet vergelijking maken.

Budget Alles in 1 cashback

Kies je in december voor internet van Budget Alles in 1, dan krijg je €30,- cashback. Deze korting komt boven op de andere aanbiedingen die Budget al voor je heeft. De actie geldt op alle internetpakketten. Het maakt dus niet uit of je kiest voor internet only, internet en tv, alles-in-1 of internet en bellen.

Het gaat om een exclusieve actie van ons samen met Budget Alles in 1. Daarom ontvang je de cashback van ons. Je regelt die eenvoudig na het doen van je bestelling bij Budget. Je sluit je abonnement namelijk direct bij Budget Alles in 1 af.

Wanneer je de bevestiging van Budget Thuis hebt ontvangen met daarop jouw gegevens en het pakket waarvoor je hebt gekozen, kun je jouw cashback aanvragen via ons cashback formulier. Daarna checken we je aanvraag en ontvang je, wanneer alles in orde, de cashback van ons zo snel mogelijk op je rekening.

9 maanden korting bij Budget Alles in 1

Kiezen voor Budget Alles in 1 is in december niet alleen heel interessant door de cashback actie, maar ook omdat je nu op bijna alle abonnementen wel 9 maanden lang een flinke korting krijgt.

Je krijgt de korting op alle DSL-pakketten en op de glasvezel internetpakketten in combinatie met televisie. Kies je voor internet en tv van Budget Alles in 1? Dan kun je ook kiezen voor een gratis Google Nest Wifi (t.w.v. €259,-). Lees snel verder voor meer informatie daarover.

Google Nest Wifi cadeau bij Budget Alles in 1

Kies je voor Budget Alles in 1 dan ontvang je betrouwbaar thuis internet over het KPN-netwerk. Toch kun je in je woning een slecht Wifi-signaal hebben. Dat kan aan van alles liggen. Ieder huis is tenslotte anders. Wifi heeft bijvoorbeeld moeite met dikke muren en een grote afstand.

Wil je overal in je woning een goed en snel Wifi-signaal ontvangen, of dat nu op zolder of in de schuur is? Dan is Budget Alles in 1 de beste keuze voor jou. Kies je voor internet in combinatie met tv van Budget, dan kun je nu kiezen voor een gratis Google Nest Wifi (t.w.v. €259,-). Dit is een Wifi-router met een extra Wifi-punt. Daarmee heb je in elke ruimte perfecte Wifi.

En is het Wifi-signaal in jouw huis prima, dan kies je gewoon voor die 9 maanden lang korting!

Wat kan de Google Nest Wifi allemaal?

De Google Nest Wifi-router en het Wifi-punt zijn heel veelzijdig. Samen zorgen zij voor een uitstekende Wifidekking in heel je huis. Daarnaast kun je ook andere apparaten aansluiten op je Wifi-punt en kun je ‘m ook gebruiken als een slimme speaker. Benieuwd wat de Google Nest Wifi nog meer kan? Komt-ie!

 • Met de Google Nest Wifi leg je een mesh-netwerk aan in je woning. Samen zorgen de Wifi-router en het Wifi-punt voor een sterk Wifi-signaal in je huis. De Wifi-router zorgt voor een dekking van zo’n 120 m2 en één Wifi-punt tot zo’n 90 m2.
   
 • De Google Nest Wifi houdt je netwerk betrouwbaar en veilig. Hij maakt daarvoor gebruik van WPA3-versleuteling. En dan worden er ook nog eens automatisch beveiligingsupdates uitgevoerd.
   
 • Zoals we net al schreven kun je het Wifi-punt ook gebruiken als een slimme speaker waar je tot zo’n 200 apparaten aan kunt koppelen. Denk aan je lampen die je op afstand kunt bedienen of je thermostaat die je op weg naar huis alvast een paar graden hoger zet.
   
 • De Google Nest Wifi kan niet alleen heel veel, hij ziet er ook nog eens stijlvol uit. Met een uiterlijk geïnspireerd op keramiek past hij bij elk interieur. De Google Nest Wifi maakt gebruik van eenvoudige en onopvallende verlichting om je te laten weten dat het netwerk actief is. En om je te laten weten dat de ingebouwde Google Assistent je verzoek heeft gehoord.
   
 • Wist je dat de Google Nest Wifi duurzaam is geproduceerd? De ombouw van de Nest Wifi-router bestaat voor 45% uit gerecycled plastic en het Wifi-punt voor 40%.
   

Wie is Budget Alles in 1?

Je kent Budget misschien wel als leverancier van elektriciteit en gas. Nadat de Nuts Groep, de eigenaar van Budget Energie, alle aandelen van NLE heeft overgenomen is daar sinds oktober 2019 thuis internet, tv en vaste telefonie bijgekomen. Daarnaast kun je nu ook kiezen voor mobiele telefonie van Budget. Al deze onderdelen vallen onder de naam Budget Thuis.

Budget Alles in 1 biedt zowel DSL-internet als glasvezel internet via het betrouwbare netwerk van KPN. Welke vorm van internet je kunt ontvangen is afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres.

Budget Alles in 1 combikorting

Budget Alles in 1 biedt niet alleen thuis internet, maar ook energie en mobiele telefonie. Wanneer je de verschillende onderdelen met elkaar combineert krijg je van Budget Thuis iedere maand combikorting. Dit is een korting van minimaal €5,- en d e korting kan oplopen tot wel €30,- per maand, afhankelijk van welke producten je afneemt.

Het is niet alleen fijn als je iedere maand een korting krijgt, het is ook nog een makkelijk om alles bij één partij onder te brengen. Alles op één factuur en ga je bijvoorbeeld verhuizen, dan is er maar één partij waarmee je contact op hoeft te nemen.

Kies jij ook voor internet en tv van Budget Alles in 1?

Wil je gebruik maken van het mooie aanbod van Budget Alles in 1, waarbij je nu kunt kiezen voor een korting van 9 maanden of een Google Nest Wifi (bij internet in combinatie met televisie)? En daar bovenop ook nog eens een cashback ontvangen van wel €30,- op alle Budget Alles in 1 internetpakketten?

Wacht dan niet langer en ontdek nu of Budget Alles in 1 ook op jouw adres leverbaar is. Je checkt het razendsnel met onze gratis postcodecheck.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking