100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Europees voetbal van Nederlandse clubs bij Ziggo

Woensdag 15 Mei 2024 2 minuten en 41 seconden leestijd

Europees voetbal van Nederlandse clubs bij Ziggo

Vanaf augustus heeft Ziggo de uitzendrechten voor Europese voetbalcompetities. De Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs zullen gratis beschikbaar zijn via de Ziggo Go-app. Hoe dit er allemaal precies uit gaat zien, lees je in deze blog.

Waar kijk ik de Europese wedstrijden van Nederlandse clubs?

De wedstrijden van Nederlandse clubs in de Europese competities zijn vanaf aankomend seizoen alleen nog maar te bekijken via Ziggo. Als je dus geen abonnement van Ziggo hebt, zal je dus een Ziggo Sport Free-account aan moeten maken om de wedstrijden te kunnen zien.

Wedstrijden van Nederlandse clubs in Europese competities moeten vanuit de Mediawet te zien zijn voor elke Nederlander op het “open net”. Eerder werden de Europese wedstrijden uitgezonden door Veronica en RTL7.

Welke wedstrijden kan ik kijken op de Ziggo GO-app?

Met het Free-account op de Ziggo Go-app kijk je naar alle wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien. Daarnaast kijk je ook naar de finales van de Champions League, Europa League en de Conference League. Naast de wedstrijden zullen er ook korte voor- en nabeschouwingen te zien zijn.

Vanaf augustus, seizoen 2024/2025, kijk je naar de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien bij Ziggo.

Hoe maak ik een free-account op de Ziggo GO-app?

Om ervoor te zorgen dat je op tijd bent om de eerste wedstrijden te kunnen zien in augustus, is het handig om alvast een gratis Ziggo Sport Free account aan te maken. Je maakt een account aan bij: ziggo.nl/uefa. Bij het aanmaken van een account wordt er gevraagd naar adresgegevens en een telefoonnummer. Als je jouw account gemaakt hebt, hoef je alleen nog de Ziggo GO App te downloaden.

Je kan de wedstrijden via de Ziggo GO App kijken, maar je kan ook altijd nog kijken via het internet op je laptop of pc. Je kunt dan gaan naar de website: ziggogo.tv

Wat is het verschil tussen Ziggo Sport free en Ziggo Sport totaal?

Er zijn wel wat verschillen tussen Ziggo Sport free en Ziggo Sport totaal, wij hebben de belangrijkste op een rijtje gezet:

 

Ziggo Sport free

Ziggo Sport totaal

Waar kijken?

Via de app

Op tv en via de app

Wedstrijden van Nederlandse clubs

Ja

Ja

Wedstrijden van niet-Nederlandse clubs

Nee

Ja

Finalewedstrijden

Ja

Ja

Voor- en nabeschouwingen

Ja, maar beperkt

Ja, uitgebreid

Andere sporten

Nee

Ja

Het gaat hierin wel alleen om de wedstrijden binnen het Europees voetbal.

Je kunt Ziggo Sport totaal afsluiten als extra zenderpakket bij KPN, Odido en andere providers. Heb je al Ziggo Sport totaal? Dan kan je vanaf augustus alle wedstrijden van het Europees voetbal zien.

Heb je nog geen internet? Of wil je overstappen? Maak dan gebruik van onze gratis postcodecheck en kijk wat er mogelijk is op jouw adres.

Wat is de Ziggo GO App?

De Ziggo GO App is een app van Ziggo waarmee je onderweg en op een andere plek dan thuis televisie kunt kijken. De Ziggo GO App is voor iedereen gratis te downloaden in de App store en de Google Play store. Je kunt de app gebruiken op je telefoon, maar ook op je smart tv.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Je kan ons dan volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking