100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Exclusieve Youfone cashback actie!

Maandag 18 Januari 2021 3 minuten en 12 seconden leestijd

Exclusieve Youfone cashback actie!

Nieuw jaar, nieuwe acties! In januari krijg je de hele maand maar liefst €30,- extra korting op alle Youfone pakketten. Of je nu kiest voor Internet only, Internet & bellen, Internet & TV of een Alles-in-1-pakket, de hele maand januari 2021 is de korting van €30,- voor jou.

Hoe werkt de Youfone cashback actie?

Je hebt recht op de €30,- cashback door via ProviderCheck een abonnement bij Youfone af te sluiten. Deze cashback is een exclusieve actie van Youfone en ProviderCheck, daarom krijg je de korting van ons op je bankrekening gestort.

Ontdek de huidige Youfone aanbiedingen

Als je bij ons een nieuw Youfone abonnement hebt afgesloten en je hebt je contract ontvangen dan kun je jouw cashback aanvragen. Maar hoe doe je dit precies?

  • Op onze website vind je een cashback formulier. Deze moet je invullen. Hierbij vragen we naar je persoonlijke gegevens. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Wij hebben je gegevens nog niet omdat je je abonnement bij Youfone afgesloten hebt.
  • Na het invullen van het formulier moet je het contract of de bevestiging die je van Youfone hebt gekregen uploaden. Zorg ervoor dat je het formulier met dezelfde postcode en gegevens invult als jouw bestelling bij Youfone. Wij controleren dit.
  • Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening.
  • Wil je na een jaar weer een mooie deal? Maak dan gebruik van onze gratis overstap reminder. Je krijgt van ons een melding wanneer het weer tijd is om te internet vergelijken.
  • Wil je een goed doel steunen? Wij bieden jou de optie om een deel of het gehele cashback bedrag aan een goed doel te schenken! Je kunt kiezen tussen 3 doelen, namelijk Alzheimer Nederland, Stichting Ambulance Wens en Stichting DierenLot.
     

Ben je benieuwd of Youfone ook op jouw adres levert? Doe dan hier de gratis postcodecheck!

Wie is Youfone?

Youfone is in 2008 opgericht en is begonnen met alleen Sim Only abonnementen. Inmiddels is Youfone al flink uitgebreid en biedt ze nu ook internet, een vaste telefoonlijn en interactieve TV.

De internetsnelheid die Youfone kan leveren is een snelheid tot 1000 Mbit/s (deze snelheid gaat via glasvezel). Youfone levert haar internet via het betrouwbare netwerk van KPN. Je kunt bij Youfone terecht voor zowel DSL als Glasvezel internet. Welke vorm van internet je kunt ontvangen is afhankelijk van de beschikbaarheid op je adres. Wanneer je internet afsluit ontvang je een gratis Youfone wifi-modem en kun je gebruik maken van de gratis klantenservice. Bij het modem ontvang je een uitgebreide installatiehandleiding. Lukt het toch niet om je modem zelf aan te sluiten dan kan er een installateur bij je langskomen. Let op, dit is tegen betaling.

Wat maakt Youfone speciaal?

Youfone biedt een optie die andere providers niet bieden, namelijk alleen TV thuis. Als je dus al een bestaande internetverbinding hebt waar je heel tevreden over bent maar je wil toch tv afsluiten, dan ben je bij Youfone aan het juiste adres. Je krijgt een basispakket van 26 zenders in HD-kwaliteit, waaronder ESPN Eredivisie. Je kunt ook extra zenders toevoegen, gebruik maken van de interactieve diensten en de YoufoneTV App installeren. Met deze app kun je live tv kijken op je smartphone en tablet.

Let op! Je TV heeft een HDMI-aansluiting nodig om de tv-ontvanger te installeren.

Ben je benieuwd naar een extra zender maar wil je deze niet meteen toevoegen aan je abonnement? Dit is geen probleem! Youfone biedt namelijk ook een dagpas. Hiermee kun je de zender een dagje gratis uitproberen. Je hebt 24 uur toegang. Het is niet mogelijk om een dagpas te nemen op de zenders uit het Ziggo Sport Totaal pakket.

Kies jij ook voor internet en tv van Youfone?

Bij Youfone bepaal jij. Je bepaalt zelf je zenders, bundels en contract. Wanneer je kiest voor Youfone betaal je niets extra’s want ze vinden het leven al duur en ingewikkeld genoeg. Youfone blijft zich ontwikkelen.

Via onze gratis postcodecheck kun je kijken of Youfone ook op jouw adres levert en kies je zelf welk internet en tv-pakket het beste bij jou past.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking