100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Gratis tv-zenders voor Budget en Solcon-klanten i.v.m. coronavirus

Woensdag 18 maart 2020 1 minuut en 52 seconden leestijd

Gratis tv-zenders voor Budget en Solcon-klanten i.v.m. coronavirus

Het advies van de overheid is momenteel om zoveel mogelijk binnen te blijven, zodat het coronavirus zich hopelijk minder snel verspreid.

Om voor wat extra vermaak thuis te zorgen, maakten Ziggo en KPN eerder deze week al bekend om tijdens de coronacrisis, gratis extra zenders aan te bieden. Nu volgen Budget en Solcon ook.

Inmiddels heeft Online.nl ook bekend gemaakt tijdelijk gratis Film1 aan haar klanten met interactieve tv aan te bieden met daar bovenop het Entertainment HD pakket. 

Extra tv-zenders Budget

Tot en met 13 april 2020 kijken Budget Thuis klanten met een Internet en tv-pakket gratis naar Film1, Comedy Central Extra en 192 TV. Ook aan de kleinste kijkers is gedacht met de extra zenders Nick Toons, Nick Jr. en Nick Music. Je vindt deze zenders terug op de volgende kanalen:


Extra tv-zenders Solcon

Internet en tv-klanten van Solcon ontvangen tot en met 16 april 2020 ook gratis Film1 en Comedy Central Extra. En ook is Solcon de jongste kijkers niet vergeten met de zenders van Nickelodeon.

Je vindt deze zenders bij Solcon terug op de volgende kanalen:

  • Film1 Première -> Kanaal 330
  • Film1 Action -> Kanaal 331
  • Film1 Family -> Kanaal 332
  • Film1 Drama -> Kanaal 333
  • Comedy Central Extra -> Kanaal 271
  • Nick Jr. -> Kanaal 201
  • Nick Toons -> Kanaal 202
  • Nick Music -> Kanaal 203


Film1 on demand bij Ziggo

Maakte Ziggo deze week al bekend dat haar klanten tijdens de coronacrisis gratis naar een aantal tv-zenders mag kijken waaronder Film1. Nu brengen zij naar buiten dat daar ook het on demand aanbod van Film1 bijkomt.

Om gebruik te maken van het on demand Film1 aanbod moet je wel je wel in het bezit zijn van een Ziggo Mediabox.

Blijf jij ook zoveel mogelijk thuis om het coronavirus te bestrijden? En is jouw internetsnelheid nog voldoende nu je zoveel thuis bent? Of zou je ook gebruik willen maken van het internet en tv-aanbod van Budget Alles in 1 en Solcon? Doe dan nu de postcodecheck. Het kost je niets en internet abonnementen vergelijken is zo gebeurd.