100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Hele maand mei Cashback bij Budget Alles-in-1

Maandag 2 Mei 2022 3 minuten en 49 seconden leestijd

Hele maand mei Cashback bij Budget Alles-in-1

Wil je deze maand overstappen naar een nieuwe internet provider? Kijk dan eens naar Budget Alles-in-1. Als jij in mei overstapt naar Budget Alles-in-1 ontvang je namelijk maar liefst 30 euro korting. Dit is dus een hele goede manier van besparen op je internet (en tv) abonnement! Lees snel verder.

Ontvang €30,- cashback als je in mei overstapt naar Budget Alles-in-1! Dit is niet het enigste, je krijgt namelijk ook nog eens 6 maanden meer dan 50% korting op je internet (en tv) abonnement. Zo bespaar je op jaarbasis tot wel €200,-. Wil je liever een welkomstcadeau? Dan kun je in plaats van korting kiezen voor een Google Nest Wifi t.w.v. €259,- of voor een Nokia T20 t.w.v. €219,-. Ben je benieuwd of Budget Alles-in-1 ook leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck!

Wat is een Google Nest Wifi?

De Google Nest Wifi zorgt voor een supersnelle wifi-verbinding in je hele huis. Daarnaast is de Google Assistent ook ingebouwd. Dit betekent dat het een slimme speaker is. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je lampen en muziek met je stem bedienen. Dit doe je door bijvoorbeeld te zeggen “Hey Google, speel Spotify af.” De Google Nest wifi heeft meerdere voordelen. Wij hebben deze voor jou op en rij gezet:

 • Wifi dekking in je hele huis: Je legt een mesh-netwerk aan in je woning. Het mesh wifi-punt en je router zorgen samen voor een sterk wifisignaal in je woning. Door middel van een mesh-netwerk schakelt het apparaat waar je internet op gebruikt, zoals je smartphone, automatisch over naar het netwerk dat op dat moment voor jou de beste wifi verzorgt. Een wifi punt zorgt tot zo’n 90m2 dekking.
   
 • Veilige en betrouwbare verbinding: Er wordt gebruikt van een WPA3-versleuteling en er worden automatisch beveiligingsupdates uitgevoerd. Hierdoor maak je gebruik van een veilig en betrouwbaar netwerk.
   
 • Je kunt tot 200 slimme apparaten koppelen. Denk hierbij aan je smartphone, smart tv, slimme thermostaat en je lampen.
   
 • Stijlvol en duurzaam: De Google Nest wifi ziet er heel stijlvol uit. Hij maakt ook gebruik van eenvoudige en onopvallende verlichting zodat je weet dat het netwerk actief is. De Google Nest wifi is duurzaam geproduceerd. De ombouw van de Nest wifi router bestaat voor 45% uit gerecycled plastic en het wifi punt voor 40%.
   
 • Je kunt je wifi snelheid controleren wanneer een apparaat verbonden is met het wifi-punt.

Wat is een Nokia T20?

De Nokia T20 is een tablet die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld werk of ontspanning. De tablet is van klassieke Nokia kwaliteit. Deze tablet heeft een 2K scherm en meeslepende geluidskwaliteit. Daarbij gaat hij ook nog een super lang mee, je kunt namelijk wel tot 10 uur video’s streamen of tot 15 uur surfen op het internet. Wij hebben alle voordelen van de Nokia T20 voor jou op een rij gezet:

 • De tablet is gemaakt met Nokia kwaliteit. Met een 2k scherm, stereoluidsprekers en een ingebouwde ruisonderdrukking kun je elk detail zien en horen in elke situatie.
 • Met gegarandeerde 2 jaar OS-upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates en hoge mate van passie voor bouwen en testen, heeft de Nokia T20 een lange levensduur.
 • Met de ingebouwde kids Space-functionaliteit kunnen kinderen de tablet veilig gebruiken. Door het ouderlijke toezicht kun je het zelf in de gaten houden.
 • Je hebt urenlang kijkplezier met een opgeladen Nokia T20.

Hoe ontvang je de cashback?

Je kunt op onze site kijken welk abonnement van Budget Alles-in-1 het beste bij jou past. Als je je abonnement hebt gekozen wordt je doorgestuurd naar de site van de internet provider. Je kunt hier het abonnement afsluiten. Wanneer je dit gedaan hebt kun je weer terug gaan naar de onze site. Je kunt hier namelijk een cashback formulier invullen. In dit formulier vragen wij ook om een document. Het is de bedoeling dat je hier jouw nieuwe internetcontract of de bevestigingsmail van jouw provider upload. Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen gaan wij deze controleren. Binnen 3 weken nadat jouw nieuwe internetabonnement in is gegaan kun je het bedrag verwachten op je rekening.

Wie is Budget Alles-in-1?

Budget Alles-in-1 is een aanbieder van internet, tv en bellen. Je kunt hier zowel DSL internet als glasvezel internet afsluiten. Budget biedt DSL met snelheden van 20 Mbit/s tot en met 100 Mbit/s. Via glasvezel internet kun je zelfs een snelheid van 200 Mbit/s ontvangen.  Wanneer je kiest voor een abonnement met tv ontvang je interactieve tv van KPN. Je ontvang meer dan 100 zenders in het basispakket, waarvan meer dan 60 in HD-kwaliteit.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking