100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Nieuw bij KPN | Supersnel 4Gbit/s internet

Dinsdag 24 Oktober 2023 3 minuten en 3 seconden leestijd

Nieuw bij KPN | Supersnel 4Gbit/s internet

Vanaf maandag 23 oktober komt KPN met een glasvezel abonnement met een internetsnelheid van 4 Gbit/s up- en download. Daarmee biedt KPN één van de hoogste internetsnelheden in Nederland aan. Het abonnement zal te verkrijgen zijn vanaf €67,50 per maand.

Is KPN 4 Gbit/s internet leverbaar op jouw adres?

Benieuwd of de nieuwe snelheid al leverbaar is op jouw adres? Doe dan nu onze gratis postcodecheck. Door middel van onze postcodecheck kan je zien of het mogelijk is de nieuwe snelheid van KPN te bestellen en ontdek je meteen welk abonnement het beste bij je past.

Wat is 4 Gbit/s KPN glasvezel internet?

De nieuwe internetsnelheid is er nog niet voor alle internettechnieken. Dit nieuwe abonnement is alleen beschikbaar voor klanten met glasvezel aangelegd sinds 2021. Dit komt omdat er voor de nieuwe snelheid een XGS-PON nodig is. Dit is een nieuw glasvezelnetwerk dat de mogelijkheid biedt om snelheden tot 10 Gbit/s te halen. Gelukkig hoef je de naam niet te onthouden ;)

Met de introductie van de nieuwe snelheid biedt KPN één van de snelste internetverbindingen voor thuis, waarbij iedereen op zijn/haar eigen apparaat met dezelfde internetsnelheid zijn ding kan doen. Met deze snelheid kan er tegelijk gedownload worden, kan iemand zijn favoriete serie kijken en zelfs gamen. Iedereen kan op volle snelheid tegelijk online zijn.

Heb je een ander modem nodig?

Ja. Alle klanten die de hoogste snelheid van KPN in huis willen, krijgen hiervoor een speciaal modem van KPN. Deze Box 14 is geschikt voor de snelheden die tot 10 Gbit/s lopen. Met dit modem is het mogelijk om Wifi-6 te krijgen. Hiermee behaal je betere wifi prestaties in huis. De nieuwe internetsnelheid van 4 Gbit/s is een aanvulling op de al bestaande internetabonnementen.

Actie! Betaal nu geen aansluitkosten

KPN heeft op dit moment een actie waarbij je tot het einde van deze maand (29 oktober) geen aansluitkosten betaalt. Deze actie geldt zowel voor thuis internet als KPN mobiel.

Extra voordeel met KPN Sim Only

Naast thuis internet, heeft KPN ook Sim Only abonnementen. Bij KPN mobiel kan je kiezen voor maandelijks opzegbare, 1 jarige- of 2 jarige abonnementen. Als je kiest voor de maandelijks opzegbare abonnementen betaal je per maand €2,50 extra.

KPN Combivoordeel

KPN biedt combivoordeel als je thuis internet combineert met KPN mobiel. Als je beide producten combineert krijg je de volgende voordelen:

  • Je krijgt iedere maand €7,50 korting op mobiel
  • Als je internet en tv afneemt ontvang je een gratis Pluspakket t.w.v. €6,99
  • Je krijgt €5,- entertainmentkorting op een entertainmentoptie naar keuze

Is er nog sneller internet verkrijgbaar?

KPN biedt met de introductie van het nieuwe 4 Gbit’s abonnement supersnel internet. Maar wist je dat DELTA nog sneller internet biedt dan KPN? Bij deze provider kun je al kiezen voor een internetsnelheid van 5 Gbit/s!

Kiezen voor internet van DELTA is nu extra interessant, wij hebben namelijk een exclusieve actie waarbij je €50,- cashback ontvangt op alle glasvezel internet abonnementen van DELTA. Doe nu de postcodecheck en ontdek of DELTA ook leverbaar is op jouw adres.

Wie is KPN?

KPN is een provider die zowel live pauzeren, contactloos mobiel en uitzending gemist heeft geïntroduceerd. Bij KPN is het mogelijk om verschillende pakketten af te sluiten met snelheden die lopen van 50 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s en zelfs nu tot de nieuwe snelheid van 4000 Mbit/s. Bij het afsluiten van een KPN abonnement, krijg je gratis een KPN wifi-modem in bruikleen. Dit modem is voorzien van een firewall en WPA-beveiliging.

KPN is een provider die vindt dat technologie begrijpelijk en eenvoudig moet zijn. KPN heeft drie waarden: klant, samen en eenvoud. Bij al deze waarde zet KPN het belang van de klant voorop. KPN staat voor verbinding, deze verbinding maak je samen. Met de producten zorgt KPN dat heel Nederland verbonden is. Met passie werkt KPN aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking