100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Nieuw: KPN SuperWifi!

Vrijdag 31 Januari 2020
Laatste update: Dinsdag 26 Mei 2020 1 minuut en 43 seconden leestijd

Nieuw: KPN SuperWifi!

KPN heeft en nieuw product en noemt dit ‘de totaaloplossing voor supergoeie wifi’. In dit bericht vertellen we wat KPN SuperWifi is, de voordelen en hoe dit precies werkt.

Wat is KPN SuperWifi?

KPN SuperWifi is ontwikkeld voor een nog betere wifi in huis. Want iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar wifi goed werkt. Met KPN SuperWifi heb je in elke hoek van je huis de meest optimale wifisnelheid. De KPN SuperWifipunten, die je via een stekker in het stopcontact doet, zorgen ervoor dat het wifisignaal optimaal is. Je hebt naast je modem, minimaal 2 KPN SuperWifipunten nodig om supersnel internet te kunnen ontvangen.

Voordelen KPN SuperWifi

  • Nieuwste mesh-technologie

Mesh technologie zorgt ervoor dat je door je hele huis met behulp van draadloze wifi punten (dat zijn de KPN SuperWifi punten) goed internet kan ontvangen. De wifi punten werken met elkaar samen en verdelen de brandbreedte wat ervoor zorgt dat je altijd met het beste signaal verbonden bent. Zo kan je eenvoudig zonder haperingen, snel internet gebruiken.

  • Perfect bereik in huis

  • Optimale wifisnelheid

  • Draadloze aansluiting

De KPN SuperWifi punten doe je in het stopcontact. Dit zorgt ervoor dat je geen kabels hoeft te trekken waardoor dit volledig draadloos kan.

  • Snel geïnstalleerd met de KPN Thuis app

Deze app kan je downloaden in de App Store of in de Google Play Store. De app helpt je door stap voor stap alles uit te leggen, de juiste plaats uit te kiezen voor de KPN SuperWifi punten en zorgt ervoor dat alles in een kwartiertje is geïnstalleerd.

SuperWifi punten cadeau t.w.v. 199,-

Tot en met 29 maart 2020 kan je als nieuwe klant van KPN, kiezen voor KPN SuperWifi. Als je kiest voor deze optie, dan krijg je de KPN SuperWifi punten cadeau t.w.v. 199,-. Dit is geldig in combinatie met een 1-jarig internetabonnement. Dus heb jij last van haperende wifi en kan je op zolder beter 4G gebruiken omdat het thuis internet erg slecht te ontvangen is? Dan is KPN SuperWifi zeker geschikt voor jou!

Benieuwd of jij KPN op jouw adres kan ontvangen? Doe dan eenvoudig de postcodecheck en zie welke mogelijkheden er zijn op jouw adres.

 

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking