100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuw! Schenk je cashback aan een goed doel

Monday 5 October 2020 3 minuten en 12 seconden leestijd

Nieuw! Schenk je cashback aan een goed doel

Kies je via ProviderCheck voor een nieuwe internetprovider dan krijg je van ons een cashback cadeau. Natuurlijk kun je de cashback gebruiken om wat leuks te doen voor jezelf en daar is helemaal niets mis mee. Maar wist je dat je er nu ook voor kunt kiezen om het gehele cashbackbedrag of een gedeelte daarvan aan een goed doel te schenken?

Cashback ProviderCheck

Je bent overgestapt naar een nieuwe internetprovider via ProviderCheck, daarmee verdien jij een cashback van minimaal €10,-. Wist je dat de cashback bij een speciale actie zelfs kan oplopen tot wel €50,-?

Nadat je jouw internet en tv-abonnement hebt aangevraagd krijg je een bevestiging of contract van je nieuwe internetprovider. Daarmee kun je jouw cashback aanvragen door het invullen van ons cashback formulier en het uploaden van je nieuwe contract of bevestiging.

Wij gaan aan de slag met je aanvraag en wanneer alles in orde is ontvang je jouw cashback binnen drie weken na oplevering van het abonnement op je rekening. Altijd lekker zo’n extraatje.

Maar wij bieden nu ook een andere mogelijkheid. En dat is het schenken van het gehele cashbackbedrag of een deel daarvan aan één van onze goede doelen.

Hoe schenk je jouw cashback aan het goede doel?

Wanneer je graag jouw cashback of een gedeelte daarvan wilt schenken aan het goede doel, regel je dit bij het aanvragen van je cashback via ons cashback formulier. Hier geef je aan of je het gehele cashbackbedrag of welk percentage daarvan je wilt schenken en aan welk goed doel.

Wij hebben drie goede doelen geselecteerd waaruit je kunt kiezen. Ieder jaar selecteren we opnieuw drie doelen waar je dat jaar jouw cashback aan kunt schenken.

Uit welke goede doelen kun je kiezen?

Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende goede doelen:

Alzheimer Nederland
Wist je dat één op de vijf mensen dementie krijgt? De verwachting is dat in 2040 het aantal patiënten met dementie zal verdubbelen tot een half miljoen. Doel van Alzheimer Nederland is om dementie in de toekomst te voorkomen of genezen. Tot die tijd zetten zij zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun naaste omgeving.

Stichting Ambulance Wens
Deze stichting vervuld de laatste wens van terminale patiënten die niet langer mobiel zijn. Daarvoor maken zij gebruik van hun eigen ambulance en vrijwillig medisch personeel. Voor Stichting Ambulance Wens is geen wens te gek. Zij hebben er al voor gezorgd dat mensen nog een laatste keer naar zee konden of naar een concert van hun favoriete artiest.

Stichting DierenLot
Stichting DierenLot is er speciaal voor dieren in Nederland die worden opgesloten in te kleine hokken. Die soms ernstig worden mishandeld of worden overgelaten aan hun lot. Dit doen zij door het steunen van, vooral, lokale en regionale, kleine en middelgrote organisaties. Denk daarbij aan de dierenambulance en bijvoorbeeld dierenasiels.

Schenk jij jouw cashback aan het goede doel?

Kies jij ervoor om het hele of een gedeelte van jouw cashback aan één van onze goede doelen te schenken? ProviderCheck zorgt ervoor dat het bedrag, namens jou, wordt overgemaakt aan het goede doel van jouw keuze.

Zoals gezegd kiezen we ieder jaar voor drie nieuwe goede doelen. Heb jij ideeën of suggesties voor een goed doel? Laat het ons weten! 

Sluit je internetabonnement af via ProviderCheck        

Wanneer je via ProviderCheck een nieuw internetabonnement afsluit verdien je een cashback van minimaal €10,-. Dan hebben we ook nog eens bijna iedere maand een speciale actie waarbij de cashback kan oplopen tot wel €50,-.

In oktober hebben we bijvoorbeeld een exclusieve cashback actie met T-Mobile. Je krijgt nu op alle internet only pakketten €30,- cashback en op de pakketten internet & bellen, internet & tv en alles-in-1 zelfs €50,-.

Wacht niet te lang. Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2020.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor internet en tv zijn op jouw adres en welke internetproviders daar kunnen leveren? Maak dan nu gebruik van onze gratis postcodecheck, ga internet vergelijken en ontdek binnen een minuut wat de opties zijn.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking