100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Nieuw! Ziggo Next Mini

Woensdag 20 April 2022 3 minuten en 2 seconden leestijd

Nieuw! Ziggo Next Mini

Ziggo introduceert na de Mediabox Next nu ook de Ziggo Next Mini. Dit is een kleinere en duurzamere Mediabox. Wanneer jij na 18 april een Ziggo TV Start abonnement afsluit ontvang je nu de Ziggo Next Mini. Deze Mediabox biedt ultrascherp 4K beeld, stembediening en toegang tot streamingdiensten als Netflix, Viaplay en Videoland.

Bij de ontwikkeling van de Ziggo Next Mini is gelet op duurzaamheid en design. In 2021 won deze Mediabox het Red Dot award. Dit is een internationaal design award. Het design is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel licht, namelijk minder dan 100 gram. Daarbij biedt deze mediabox een 4K-beeldkwaliteit. Dit is 4 keer scherper dan een Full HD beeld. Je hebt hier wel een televisiescherm voor nodig die geschikt is voor 4K.

De Ziggo Next Mini is voor het grootste deel gemaakt van hergebruikt plastic. Daarbij is hij ook erg zuinig in gebruik. Hij gebruikt namelijk maar maximaal 5W stroom. Veel groener kan haast niet.

De Next Mini ontvangt het tv-signaal via het internet en niet meer via de coax kabel. Je kunt dus tv kijken door middel van een internetkabel of wifi. Voor het beste beeld en de minste kans op storing raden wij een internetkabel aan. Deze gaat in de voedingsadapter waardoor je hem bijna niet ziet. Dankzij het compacte ontwerp kun je de Next Mini achter je tv toestel plaatsen. Er wordt door Ziggo een stukje klittenband meegestuurd zodat je hem daadwerkelijk achter je tv kunt hangen. Omdat je de Mini eigenlijk alleen maar op het stroom, op het internet en aan je tv aan hoeft te sluiten kun je het makkelijk zelf installeren.

Ben je benieuwd of jij een abonnement bij Ziggo af kunt sluiten zodat je de Ziggo Next Mini ontvangt? Je kunt bij ons onze gratis postcodecheck doen om te kijken of Ziggo leverbaar is op jouw adres.

De Next Mini wordt gefaseerd geïntroduceerd. Als eerste komt hij beschikbaar in het TV Start abonnement. Later zal deze ook beschikbaar komen in het TV Complete abonnement en in het TV Max abonnement. Ook voor een tweede televisie biedt Ziggo al de Ziggo Next Mini.

Wat zijn de voordelen van de Ziggo Next Mini?

De Ziggo Next Mini heeft meerdere voordelen. We hebben ze allemaal al genoemd, maar wij zetten ze nog even voor je op een rij:

  • Het is een duurzame en kleine Mediabox;
  • Je hebt een 4K-kijkervaring, dus superscherp beeld;
  • Je kunt gebruik maken van stembediening;
  • Je hebt toegang tot streamingdiensten als Netflix, Videoland en Viaplay;
  • Je hebt de Next Mini binnen een paar minuten aangesloten;
  • Door het formaat past de Next Mini achter je tv;
  • Je hebt geen Coax kabel nodig.

Welke tv abonnementen kun je bij Ziggo afsluiten?

Wanneer jij een internetabonnement met tv afsluit bij Ziggo heb je de keuze tussen meerdere tv-abonnementen. Je kunt namelijk kiezen tussen Start, Complete, en Max. Alle abonnementen hebben Ziggo Sport, ESPN, Ziggo GO, Live tv pauzeren en kijkprofielen & Voice control. Maar wat is het verschil tussen deze abonnementen?

Wanneer jij graag gebruikt wilt maken van de Ziggo Next Mini moet jij op dit moment nog kiezen voor het Start abonnement. Bij het Complete en Max abonnement ontvang je namelijk een Mediabox Next (4K). Dit komt omdat de Ziggo Next Mini gefaseerd geïntroduceerd wordt. Bij de abonnementen Complete en Max kun je tot 7 dagen terugkijken, bij start tot 2 dagen. Bij Max kun je kijken naar meer dan 125 zenders, bij Start en Complete zijn dit meer dan 80 zenders. Ben jij een echte film en serie liefhebber? Ga dan voor Start met Movies&Series of voor Complete met Movies & Series XL.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking