100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuwe internetprovider Jonaz!

Dinsdag 14 December 2021 3 minuten en 7 seconden leestijd

Nieuwe internetprovider Jonaz!

Wij hebben een nieuwe internetprovider toegevoegd aan onze vergelijker! Wanneer je internet gaat vergelijken wil je natuurlijk een goede vergelijking kunnen maken. Daarom proberen wij een zo breed mogelijk aanbod te creƫren in onze vergelijker. Wij zijn daarom ook heel erg blij dat wij een nieuwe internetprovider mogen verwelkomen, namelijk Jonaz! Wil je meer weten over Jonaz?

Wij hebben meteen een hele mooie actie bij Jonaz. Zet jij je bestelling voor 31 december in gang, dan begin jij het nieuwe jaar gigasnel en extra voordelig. Je ontvangt namelijk de eerste maand helemaal gratis! Je kunt bij Jonaz kiezen tussen een internetabonnement met of zonder telefonie en met of zonder televisie. De duur van de overeenkomst is 12 maanden vanaf de aansluitdatum. Ben je benieuwd of Jonaz leverbaar is op jouw adres? Doe dan snel onze gratis postcodecheck!

Wie is Jonaz?

Jonaz is een jonge internetprovider die nog geen grote speler in Nederland is. De ambities daarentegen zijn wel heel groot. Ze willen groeien om te kunnen concurreren tegen grote internetproviders zoals T-Mobile en Ziggo. De oprichters van Jonaz zijn experts in de wereld van glasvezel en het leveren van internet, tv en telefonie. Zij waren van mening dat het maandbedrag voor diensten over glasvezel veel te hoog ligt. Dit ging Jonaz anders doen.

Jonaz keek naar wat mensen nu echt belangrijk vonden bij een internet abonnement. De uitkomst hiervan was dat het niet snel genoeg kon zijn! Hier wilde Jonaz op anticiperen. Jonaz vraagt je niet om diensten te nemen de je eigenlijk niet gebruikt. Wat ze aanbiedt, is gewoon goed. Jonaz biedt overzichtelijke en voordelige diensten aan!

De geschiedenis van Jonaz

Jonaz is ontstaan door onvrede met de huidige stand van zaken in de wereld van internet, bellen en telefonie. De oprichters zelf vonden de prijzen van glasvezelinternet te duur. In 2006 is Jonaz al opgericht en sinds 2015 levert ze internet via glasvezel.

Welke internetpakketten kun je bij Jonaz vergelijken?

Jonaz biedt meerdere abonnementen, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & tv’, ‘Internet & bellen’ en ‘alles-in-1’. Bij Jonaz ontvang je supersnel internet, namelijk met down- en uploadsnelheden van 1000 Mb/s. Je kunt dus probleemloos razendsnel bestanden uploaden, films kijken in de hoogste kwaliteit en nog veel meer. Voor alleen internet abonnement betaal je maar €39,95 per maand.

De televisie dienst van Jonaz is iets eenvoudiger dan bij andere internetproviders, maar daarom ook een stuk voordeliger. Hier heeft Jonaz bewust voor gekozen. Er zijn tegenwoordig natuurlijk heel veel streamingdiensten zoals Netflix en Videoland waar je veel op kunt kijken. Wanneer je voor televisie kiest, krijg je standaard digitale tv, maar ook analoge tv en HD-tv. Voor slechts €4,95 per maand kijk je naar maar liefst 37 zenders, waarvan 19 in HD. Ook kun je naar de radio luisteren. Je luistert naar alle radiozenders die er toe doen in de beste digitale en analoge audio kwaliteit.

Je kunt bij Jonaz goedkoop bellen of volop onbeperkt bellen naar alle vaste nummers en mobiele nummers in Nederland. Goedkoop bellen kost maar €0,07 cent per minuut naar Nederlandse vaste en mobiele nummers, met een starttarief van €0,05 per gesprek. Hierbij betaal je geen maandelijkse abonnementskosten. Wil je graag onbeperkt bellen? Dan betaal je maandelijks €9,95.

Televisie en telefonie kun je bij Jonaz maandelijks aanpassen.

Waar is Jonaz beschikbaar?

Jonaz is nog niet overal beschikbaar. Maar deze provider is wel snel aan het uitbreiden. Hierdoor is glasvezelinternet van Jonaz op steeds meer adressen beschikbaar. De postcodecheck wordt regelmatig bijgewerkt en door een check uit te voeren weet je de actuele beschikbaarheidsstatus. Je kunt bij ons de postcodecheck doen om te kijken of Jonaz op jouw adres levert. Levert Jonaz op dit moment nog niet op jouw adres? Dan kun je dit regelmatig bij ons blijven checken.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking