100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ontdek de voordelen van DELTA: snel internet, cashback en gratis installatie

Donderdag 22 Juni 2023
Laatste update: Donderdag 29 Juni 2023 4 minuten en 25 seconden leestijd

Ontdek de voordelen van DELTA: snel internet, cashback en gratis installatie

DELTA dé internet provider uit Zeeland, is op steeds meer plaatsen in Nederland leverbaar. DELTA biedt niet alleen het allersnelste internet, maar heeft nu ook nog eens een hele mooie cashback actie speciaal voor jou. Lees snel verder.

DELTA cashback actie

Wij bieden momenteel een exclusieve cashback actie met DELTA. Als je nu kiest voor DELTA glasvezel internet krijg je een cashback van maar liefst €50,-! Met dat bedrag kun je deze zomer een hoop leuke dingen doen. Wacht niet te lang met overstappen naar DELTA, deze actie loopt nog tot en met vrijdag 30 juni 2023.

Let op! De cashback actie geldt alleen op de glasvezel pakketten van DELTA. Als je kiest voor DELTA kabel internet ontvang je €10,- cashback.

Die cashback is natuurlijk mooi meegenomen, maar is niet het enige voordeel dat je krijgt als je nu kiest voor DELTA glasvezel internet. Wij hebben alle acties voor je op een rij gezet:

 • Korting: de eerste 8 maanden krijg je een flinke korting en betaal je maar €35,- voor je internet abonnement (2 Gig abonnementen €45,-) en ontvang je gratis Interactieve TV. Als je kiest voor de combinatie met vaste telefonie komt daar €2,- bovenop.
 • Geen aansluitkosten: je betaalt momenteel geen aansluitkosten, daarmee bespaar je nog eens €19,95.
 • Gratis installatie tot de nok door monteur: geen gedoe met het aansluiten van je nieuwe modem en het internet en tv werkend krijgen in je woning. Er komt gratis een monteur bij je langs die voor de installatie tot de nok zorgt, zodat je overal in huis perfecte Wifi hebt  (t.w.v. €182,50).

Wil jij gebruik maken van de cashback actie en bovenstaande voordelen? Doe dan nu onze gratis postcodecheck en ontdek razendsnel of DELTA leverbaar is op jouw adres.

Nieuw! 2 Gig DELTA glasvezel internet

DELTA staat niet stil en blijft zich ontwikkelen. Dankzij al die ontwikkelingen bieden zij het allersnelste internet in Nederland. Want zij hebben, als eerste provider in Nederland, een internetabonnement geïntroduceerd met een internetsnelheid van maar liefst 2 Gig, oftewel 2000Mbps. Op dit moment levert DELTA deze snelheid alleen op het glasvezel-netwerk.

Als het voor jou wat minder snel mag heeft DELTA ook een ruim aanbod aan andere internetsnelheden:

Glasvezel

 • Glasvezel internet 150Mb
 • Glasvezel internet 1Gb (1000Mb)
 • Glasvezel internet 2Gb (2000Mb)

Kabel

 • Kabel internet 150Mb
 • Kabel internet 350Mb
 • Kabel internet 1000Mb

Het grootste verschil tussen glasvezel en kabel internet is de uploadsnelheid. Bij glasvezel internet is de download- en uploadsnelheid gelijk. Als je kiest voor glasvezel internet 2Gb dan kun je met diezelfde snelheid zowel down- als uploaden. Bij kabel internet zit hier een snelheidsverschil in. Als je bijvoorbeeld kiest voor kabel internet met een downloadsnelheid van 1000Mb, dan is de uploadsnelheid 100Mb. In de praktijk zal dit in meeste gevallen meer dan voldoende zijn.

Of je kunt kiezen voor glasvezel- of kabel internet van DELTA is afhankelijk van welk product zij op jouw adres leveren. Met onze postcodecheck ontdek je binnen een minuut de mogelijkheden op jouw adres.

Gratis tot de nok installatie

Als je kiest voor het snelste internet van Nederland wil je natuurlijk wel overal in je woning gigasnel en zonder haperingen kunnen internetten. Niet alleen in de woon- en slaapkamer, maar ook op zolder. DELTA regelt dat voor je met hun ‘tot de nok installatie’. Als je kiest voor DELTA glasvezel internet komt de monteur bij je langs om je Flexpakket aan te sluiten. Maar wat houdt ‘tot de nok installatie’ in:

 • De DELTA monteur: er komt een monteur bij je thuis om het modem en de mesh Wifi-punten te installeren. Dankzij de mesh Wifi-punten maakt de apparatuur waarmee je gebruik wilt maken van het internet verbinding met het dichtstbijzijnde Wifi-punt. Het mesh Wifi-systeem ontvang je gratis en hoort bij de ‘tot de nok installatie’ garantie van DELTA.
   
 • Direct tv-kijken en bellen: als je ook voor Interactieve TV via glasvezel hebt gekozen, dan maakt de DELTA monteur dat ook voor je in orde. Hij sluit de interactieve ontvanger aan, koppelt de afstandsbedieningen, stelt je zenderpakket in en installeert de DELTA TV App op je smartphone of tablet. Als je voor vaste telefonie hebt gekozen, sluit de monteur dat natuurlijk ook voor je aan.
   
 • Belangrijkste apparaten aangesloten: DELTA helpt je graag snel op weg, daarom stelt de monteur als hij er is op maximaal vijf apparaten de Wifi in.
   
 • Geen kabels te zien: losse snoeren in je woning zijn geen fraai gezicht, daarom werkt de DELTA monteur alle kabels zo netjes mogelijk weg, bijvoorbeeld via een kabelgoot. Voordat de monteur weggaat checkt hij met je of alles goed werkt en heb je nog vragen, stel ze dan gerust.

Wie is DELTA?

Voor het ontstaan van DELTA gaan we terug naar 1919 in Zeeland, ze begonnen toen onder de naam Provinciale Zeeuwse Elektriciteit Maatschappij en waren, zoals je met deze naam al zult vermoeden, actief als aanbieder van energie. Na meerdere fusies in de tussenliggende jaren ontstond in 1991 DELTA.

Je kunt bij DELTA nog steeds terecht voor energie. En natuurlijk voor thuis internet, tv en vaste telefonie. Wist je dat DELTA ook Sim Only abonnementen aanbiedt? Door Sim Only te combineren met thuis internet en/of energie kun je, dankzij combivoordeel, iedere maand flink besparen.

Op maatschappelijk vlak is DELTA een bezige bij. Zo ondersteunen zij met het DELTA Zeeland fonds verschillende Zeeuwse initiatieven zowel financieel als organisatorisch. Daarnaast sponsoren zij projecten als ‘Ride for the Roses’ en ‘Heel Zeeland digivaardig’.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking