100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Prijsverhoging Ziggo-abonnementen

Donderdag 6 Juni 2024 0 minuten en 46 seconden leestijd

Prijsverhoging Ziggo-abonnementen

Per 1 juli gaan de prijzen van verschillende internet providers omhoog. Dit komt mede door de kosten die zij hebben om het internet zo goed en snel mogelijk te houden. Zo voert ook Ziggo een prijsverhoging door. Ben je benieuwd wat deze prijsverhoging voor jou betekent? Lees dan snel verder!

Vanaf 1 juli gaan de prijzen van Ziggo-abonnementen omhoog. Deze prijsstijging geldt alleen voor klanten die tussen 1 april en 1 juli 2024 een abonnement hebben afgesloten, gewijzigd of verlengd. Het is nog niet bekend wat de prijsverhoging zal zijn voor klaten die voor 1 april een abonnement hebben afgesloten. Deze klanten worden door Ziggo op de hoogte gebracht via e-mail of op de factuur. De prijsverhogingen zijn als volgt:

  • Internet Only: €1,- extra per maand
  • Internet en TV: €1,50 extra per maand
  • Alles-in-1: €2,- extra per maand

Als je je abonnement met een kortingsperiode hebt afgesloten, blijft deze korting geldig tot het einde van de actieperiode. De korting wordt echter berekend over de nieuwe abonnementsprijs.

Omdat de prijsverhoging binnen het CBS-inflatiepercentage valt, is het niet mogelijk om je Ziggo-abonnement kosteloos te annuleren.

Update: Het is vandaag (6 juni) bekend geworden dat de prijsverhoging van Ziggo ook geldt voor alle bestaande klanten van vóór 1 april.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking