100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

T-Mobile en Tele2 gaan verder onder de nieuwe naam: Odido

Dinsdag 5 September 2023 2 minuten en 36 seconden leestijd

T-Mobile en Tele2 gaan verder onder de nieuwe naam: Odido

T-Mobile en Tele2 gaan sinds 5 september 2023 verder onder een nieuwe naam: Odido. Na de fusie van 2019 en de overname in 2021 is het tijd voor een herpositionering en rebranding. In deze blog vertellen wij alles over deze verandering.

Waarom is de naam gewijzigd?

Eind 2017 werd er aangekondigd dat T-Mobile en Tele2 wilde fuseren. Na verschillende onderzoeken door de Europese Commissie, zijn T-Mobile en Tele2 in 2019 gefuseerd. Deze fusie heeft voor de klant weinig verandering meegebracht. In september 2021 heeft T-Mobile Nederland bekend gemaakt dat zij overgenomen worden door investeerders Apax en Warburg Pincus. Ook tijdens deze overname is er voor de klant niks veranderd. Er is alleen maar meer geïnvesteerd in innovatie.

Nu, 2 jaar na de overname, gaan T-Mobile en Tele2 verder onder een nieuwe naam. T-Mobile en Tele2 zien deze naamswijziging als een herpositionering en rebranding in de markt om een betere balans te vinden tussen mens en technologie. Naast de nieuwe positie, biedt Odido ook een nieuw productaanbod dat aansluit op de wensen van de klant. Het motto dat Odido zal gaan gebruiken is: ‘Het kan ook zo’. Odido heeft als missie om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen en wil dat iedereen kan meedoen met de technologie van tegenwoordig.

Wist je dat het nu extra interessant is om een abonnement af te sluiten bij Odido? Je krijgt minimaal 8 maanden korting op je abonnement en betaald geen aansluitkosten. Daarnaast krijg je van ons in september ook nog eens 40 euro cashback en een Pathé Thuis voucher ter waarde van 5,99 cadeau. 

Wil je direct weten of Odido bij jou beschikbaar is? Met onze gratis postcodecheck ontdek je binnen een minuut of Odido leverbaar is op jouw adres.

Wat betekent dit voor jou?

Naast dat de 119 winkels van T-Mobile omgebouwd zijn naar de nieuwe kleuren en met het nieuwe logo, verandert er voor klanten met een lopend abonnement van zowel Tele2 als T-Mobile voorlopig niks. Bij het verlengen van het abonnement kan er gekozen worden voor de nieuwe varianten die aangeboden worden door Odido. 

Niet alle merken van het bedrijf zullen verdwijnen. Simpel, Ben actief en Tele2 Thuis zullen blijven bestaan. 

Wat gaat Odido bieden?

Odido biedt internet thuis, televisie en mobiele abonnementen aan. Naast de abonnementen zal Odido de klantenservice verbeteren waardoor ook ’s avonds en in de weekenden bereikbaar zal zijn.

Internet + TV-abonnementen

  • Glasvezel & DSL internet
  • Internet + TV (+vast bellen)
  • Odido online TV-app

Mobiele abonnementen

  • Abonnement met telefoon
  • Voordelig met Sim Only
  • Verlengen van abonnementen
  • Familieabonnement waarin iedereen unlimited heeft en voor een goedkopere prijs

Wat is Odido?

Odido, de nieuwe naam van T-Mobile en Tele2, met de klemtoon op de I. Odido is geen afkorting van iets en het betekent verder niks. Het googelen van Odido resulteert in een Poolse supermarkt, enkele kleine bedrijven en het is een veel voorkomende achternaam in Nigeria. Naast dat Odido niets betekent, is het wel een palindroomwoord. Dit houdt in dat Odido van links naar rechts en van rechts naar links hetzelfde gelezen kan worden. 

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleiding video's plaatsen. 

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking