100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Youfone biedt nu ook overstapservice!

Vrijdag 19 Februari 2021 3 minuten en 41 seconden leestijd

Youfone biedt nu ook overstapservice!

Veel internetproviders maken het overstappen voor jou heel gemakkelijk. Dit doen ze door middel van een overstapservice. Een van de providers die deze service nog niet aanbood was Youfone, maar ook Youfone biedt deze service nu!

Wat is overstapservice?

Met de overstapservice van Youfone stap je makkelijk over. Deze service houdt in dat Youfone je huidige abonnement opzegt en je nieuwe abonnement in laat gaan. Het enigste waar je wel rekening mee moet houden is het opzegtermijn van je contract bij je huidige provider. Op de dag dat je opzegtermijn voorbij is, zorgt Youfone dat je nieuwe contract in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet of tv. Bovendien heb je ook geen dubbele kosten. Het is dus heel handig en het scheelt jou werk! Door de overstapservice wordt het overstappen voor jou een zorg minder.

Ontdek de huidige Youfone aanbiedingen!

Wie is Youfone?

Youfone is een internetprovider die ernaar streeft om altijd de beste internet en tv abonnementen aan te bieden voor de beste prijs. Dit Rotterdamse bedrijf is in 2008 opgericht en was toen vooral actief in de sim only markt. Sinds 2017 is Youfone ook toegetreden tot de alles-in-1 markt (tv, internet & vast bellen). Ze biedt abonnementen aan met een contractduur van een maand, jaar of twee jaar. Hiermee is Youfone een van de weinige providers waar je je contract maandelijks op kunt zeggen. Youfone levert betrouwbaar internet over het netwerk van KPN. Bij Youfone willen ze alles laten draaien om de gebruiker, ‘You’. Ze hebben dan ook de pay off: Wat you will.

Welk internet biedt Youfone aan?

Het internet dat mogelijk is via Youfone, zijn DSL internet (tot 100 Mbit/s) en glasvezel internet (van 50 tot 1000 Mbit/s). Door bij ons de gratis postcodecheck te doen kun jij zien welk soort internet er op jouw adres mogelijk is.

DSL internet is internet over de telefoonlijn. Door middel van een router in je huis wordt de verbinding omgezet in een internetverbinding. De snelheid die je kunt ontvangen met DSL internet is afhankelijk van de afstand van je huis tot de telefooncentrale. Bij DSL internet is de downloadsnelheid hoger dan de uploadsnelheid.

Glasvezelinternet is internet dat met behulp van laserlicht via glasvezel (een speciaal soort glas) op een betrouwbare en snelle manier wordt verzonden. Hoe sneller de laser knippert, hoe sneller de gegevens heen en weer worden gestuurd. Dit internet is nog niet overal in Nederland beschikbaar, maar het wordt wel in steeds meer gemeentes aangelegd. Bij glasvezelinternet zijn de down- en uploadsnelheid gelijk aan elkaar.

Of je nu DSL internet of glasvezel internet afsluit, je hebt altijd de keuze tussen meerdere internetabonnementen, namelijk: ‘alleen internet’, ‘internet en bellen’, ‘internet en tv’ en ‘alles-in-1’.

Wat zijn de voordelen van Youfone?

Youfone heeft heel veel voordelen. Wij zetten de voordelen voor jou op een rijtje:

  • Een groot voordeel van Youfone is haar overstapservice. Youfone zorgt er dus voor dat je overstap vlekkeloos verloopt.
  • Het netwerk van Youfone is betrouwbaar, sterk en stabiel.
  • Bij Youfone kun je interactieve tv afsluiten. Dit houdt in dat je gebruik kunt maken van interactieve diensten, zoals je tv programma pauzeren, terugkijken, opnemen of vanaf het begin afspelen. Hierdoor ben je niet meer gebonden aan de live programmering van de tv zenders. Ook krijg je toegang tot de Youfone TV App. Hierdoor kun je live tv kijken op je tablet of smartphone. Je hebt dus de mogelijkheid om overal je favoriete programma’s te kijken.
  • Je kunt je eigen internetpakket samenstellen, zo kun je alles aanschaffen wat jij graag wilt. Denk bijvoorbeeld aan een aanvulling op je internet met bellen of tv. Of wanneer je al voor tv kiest een aanvulling van extra zender pakketten.
  • Door de 100% installatiegarantie van Youfone weet je zeker dat alles in orde komt. Kom je er toch niet uit? Dan  kun je ervoor kiezen om een monteur langs te laten komen. Wanneer je glasvezel afsluit bij Youfone komt er altijd een gratis monteur langs.
  • Youfone biedt als een van de weinige providers een contract aan waarbij je maandelijks op kunt zeggen.
     

Wil je ook een internetabonnement bij Youfone afsluiten?

Wanneer je bij Youfone een abonnement af wilt sluiten, raden wij aan om de gratis postcodecheck van ProviderCheck te doen. Hierdoor weet je of Youfone ook op jouw adres leverbaar is. Wanneer je dat weet kun je het abonnement kiezen dat perfect bij jou past. Zo kun je de gewenste internetsnelheid bepalen. Youfone biedt DSL internet tot wel 100 mb en glasvezelinternet tot wel 1000 mb. Ook kun je kiezen of je ook tv en bellen wilt.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking