100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Youfone; Black Friday deal 2020!

Woensdag 25 November 2020 3 minuten en 39 seconden leestijd

Youfone; Black Friday deal 2020!

Ben jij al aan het aftellen tot Black Friday en Cyber Monday? Bij ProviderCheck maak je nu al gebruik van de beste Black Friday internet deals. We vertellen je in dit blog meer over de mooie Black Friday en Cyber Monday actie die Youfone voor je heeft.

Kies je in november voor een internetabonnement van Youfone, dan krijg een cashback van wel €30,-! En dat is niet het enige. Je krijgt nu de eerste 6 maanden van je nieuwe Youfone abonnement een korting tot wel €25,- per maand, afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Daarnaast betaal je nu geen aansluitkosten waarmee je nog eens €25,- bespaart.

Youfone Black Friday cashback

Kies je in november voor een thuis internetabonnement van Youfone dan verdien jij een cashback van wel €30,-. Het maakt niet uit of je kiest voor alleen internet, internet en tv, alles-in-1 of een internet en bellen pakket.

Dit is een actie van ons, samen met Youfone. Daarom ontvang je de cashback van ProviderCheck. Hoe je jouw cashback kunt claimen vertellen we je verderop in dit blog.

Want naast de cashback van €30,- kun je tijdens Black Friday en Cyber Monday 2020 ook nog eens gebruik maken van de volgende Youfone acties:

 • Afhankelijk van het door jou gekozen pakket krijg je de eerste 6 maanden van je nieuwe abonnement een korting tot wel €25,- per maand.
 • Je betaalt tijdelijk geen aansluitkosten ter waarde van €25,-.
 • Je ontvangt gratis ESPN Eredivisie, 2 en 3
   

Let op! Deze actie loopt van zondag 1 t/m maandag 30 november 2020.

Wil je direct checken of Youfone thuis internet leverbaar is op jouw adres? Met onze gratis postcodecheck ontdek je het razendsnel.

Hoe claim ik mijn Youfone cashback?

Ben je op zoek naar een nieuw internetpakket dan kun je op onze website starten met het doen van een postcodecheck en ga je internetabonnementen vergelijken. Heb je het Youfone internetpakket gevonden dat het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften? Klik dan op ‘Bestellen’.

Je wordt nu doorgeleid naar de website van Youfone. Je sluit het abonnement namelijk rechtstreeks bij hen af. Nadat je je nieuwe Youfone internetabonnement hebt afgesloten ontvang je een bevestiging/contract met daarop jouw gegevens en het internetpakket waarvoor je hebt gekozen. Daarmee kun je jouw cashback aanvragen:

 • Je vraagt je cashback aan door het invullen van het cashback formulier op onze website. Misschien vraag je je af waarom je opnieuw je persoonlijke gegevens in moet voeren. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Omdat je je abonnement rechtstreeks bij Youfone afsluit hebben wij deze gegevens niet.
 • Wil je over een jaar opnieuw gebruik maken van een mooie internet deal? Zet dan een vinkje bij ‘Ja, ik wil een gratis overstap reminder ontvangen.’ en wij houden je op de hoogte wanneer je weer over kunt stappen.
 • Upload het contract/de bevestiging die je van Youfone hebt ontvangen en klik op ‘Versturen’.
 • Wij gaan nu aan de slag met je cashback aanvraag. Wanneer alles in orde is ontvang je jouw cashback uiterlijk 3 weken na oplevering van je internetverbinding.
   

Youfone internet en tv

Youfone is een vrij jonge internetprovider. Zij gingen in 2008 van start. Eerst boden zij alleen nog mobiele Sim Only abonnementen aan. Inmiddels is het aanbod flink uitgebreid met thuis internet en interactieve tv. Youfone biedt zowel DSL als glasvezel internet, welke vorm van internet je kunt ontvangen is afhankelijk van de beschikbaarheid op je adres.

Wanneer je voor internet van Youfone kiest dan ontvang je dit over het betrouwbare netwerk van KPN. Maak je ook gebruik van interactieve tv van Youfone? Dan kun je de YoufoneTV App downloaden. Met deze app kun je ook op de smartphone of tablet naar je favoriete programma’s kijken. Daarnaast kun je programma’s tot wel 7 dagen terugkijken. En heb je even geen tijd om die ene serie te kijken? Dan neem je het met behulp van de YoufoneTV App gewoon op.

Kies jij voor internet en tv van Youfone? Ontdek dan nu met onze postcodecheck of Youfone leverbaar is op jouw adres. Je ziet niet alleen of Youfone beschikbaar is, maar ook welke andere internetproviders. Dankzij de handige filters is internet vergelijken nog nooit zo makkelijk geweest.

Nog meer Black Friday en Cyber Monday deals!

Youfone is niet de enige provider die dit jaar met een Black Friday en Cyber Monday actie komt. Je kunt ook bij Caiway, Online.nl en Ziggo terecht voor een mooi aanbod. En er zijn nog veel meer van onze internetproviders met een speciale Black Friday aanbieding. 

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking