100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Youfone cashback!

Dinsdag 5 April 2022 3 minuten en 10 seconden leestijd

Youfone cashback!

Deze maand hebben wij een hele leuke cashback, namelijk van Youfone! Stap deze maand via ProviderCheck over naar Youfone en ontvang een cashback van maar liefst €30,-! Hoe gaat deze actie in zijn werk? Lees snel verder!

Ben jij op zoek naar een nieuw internetabonnement? Stap dan deze maand via ProviderCheck over naar Youfone en ontvang 30 euro korting. Deze cashback geldt op alle abonnementen van Youfone. Je kunt dus kiezen voor een internet only, internet & tv, internet & bellen of alles-in-1 abonnement. Daarbij ontvang je ook nog eens de eerste 6 maanden korting én geen aansluitkosten (t.w.v. €25,-). De 6 maanden korting houdt in dat je de eerste 6 maanden minder voor je abonnement betaald.

Wil jij deze korting graag claimen? Doe dan bij ons de gratis postcodecheck. Door middel van deze postcodecheck kun jij zien of Youfone leverbaar is op jouw adres. Is Youfone leverbaar? Kies dan het abonnement dat het beste bij je past en klik op ‘bestellen’. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Youfone. Hier kun je jouw abonnement afsluiten.

Hoe vraag je je cashback aan?

Je hebt je abonnement bij Youfone afgesloten, maar hoe ontvang je nu je cashback? Dat kan bij ons op de website via ons cashback formulier. In dit formulier vul jij je gegevens in en moet je de bevestiging of het contract van je provider uploaden. Wanneer jij het formulier ingevuld hebt gaan wij de aanvraag controleren. Het is belangrijk dat jij dezelfde postcodes en gegevens invult als de gegevens die je bij de provider opgegeven hebt. Als alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement opgeleverd is op je rekening.

Je kunt ook kiezen om een goed doel te steunen. Je kunt een deel of je gehele cashback weggeven, dit kun je aangeven in het formulier. Wij hebben drie goede doelen geselecteerd, dit zijn Kika, Voedselbanken Nederland en het Wereld Natuur Fonds.

Er zitten een aantal voorwaarden aan de cashback verbonden. Je moet je abonnement via ons afgesloten hebben. De daadwerkelijke bestelling doe je wel op de website van de provider. Daarnaast ben je nog geen klant bij de door jouw gekozen provider. Als laatste staan op de bevestiging of het contract van je provider dat je upload jouw gegevens en het internetabonnement waarvoor je gekozen hebt.

Wie is Youfone?

Youfone heeft televisie, internet en bellen voor iedereen. Youfone is in 2008 opgericht door Valentijn Rensing. Begonnen met mobiele Sim Only abonnementen, maar inmiddels is het aanbod al flink uitgebreid en kun je ook internet, tv en bellen afsluiten. Youfone biedt zowel DSL internet als glasvezel internet aan. Bij Youfone kies je zelf je zenders, bundels en contract. Ze vindt het leven al duur en ingewikkeld genoeg. Je betaalt dus niet voor poespas die je niet gebruikt.

Wanneer je voor Youfone kiest ontvang je een Youfone Wifi-modem en kun je gratis gebruik maken van de klantenservice. Ook ontvang je een installatiehandleiding zodat je het zelf aan kunt sluiten en zo installatiekosten bespaart. Als je tv afsluit bij Youfone ontvang je ook een tv ontvanger. Wist je dat je bij Youfone een Android tv ontvanger ontvangt met apps zoals F1 TV & Viaplay?

Je ontvangt interactieve tv en kijkt standaard naar 46 zenders waarvan 29 in HD. Wil je meer zenders ontvangen? Dan kun je extra zenderpakketten afsluiten. Je kunt gebruik maken van interactieve diensten zoals begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren. Ook kun je live tv kijken vanaf je smartphone of tablet.

Youfone wil zo goed mogelijk bereikbaar zijn voor klanten. Je kunt op de website vragen stellen, maar je kunt ook een live chat starten met een medewerker, een e-mail sturen of even met de klantenservice bellen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking