100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Youfone Cashback actie!

Vrijdag 5 Maart 2021 2 minuten en 56 seconden leestijd

Youfone Cashback actie!

Wil jij een nieuw internetabonnement afsluiten of overstappen van internetprovider? Dan is maart de ideale maand! Wij hebben namelijk een exclusieve actie met Youfone. Sluit je bij ons een internetabonnement af bij Youfone? Dan ontvang jij €25,- cashback EN hoef je geen aansluitkosten te betalen. Dat wil jij toch ook? Doe nu snel de postcodecheck om te kijken of Youfone ook op jouw adres leverbaar is.

Wie is Youfone?

Youfone is een internetprovider die meerdere soorten internetabonnement aanbiedt, namelijk: ‘alleen internet’, ‘internet en tv’, ‘internet en bellen’ en ‘alles-in-1’. Deze internetprovider streeft ernaar om haar abonnementen aan te bieden voor de beste prijs. Youfone is een Rotterdams bedrijf, opgericht in 2008. In eerste instantie was ze vooral actief in de sim only markt. Sinds 2017 is ze ook toegetreden tot de alles-in-1 markt (tv, internet en bellen).

Youfone is een van de weinige providers waar je ook de keuze hebt voor een maandelijkse contractduur. Daarnaast kun je ook een contract afsluiten voor 1 of 2 jaar. Het internet dat je ontvang gaat over het betrouwbare netwerk van KPN. Bij Youfone draait alles om de gebruiker, om jou.

Youfone heeft nu ook een overstapservice!

Door de overstapservice van Youfone wordt het overstappen jou heel makkelijk gemaakt. Wanneer jij een abonnement afsluit bij Youfone zegt Youfone, wanneer je nieuwe abonnement in gaat, je huidige abonnement op. Je hebt hier zelf geen omkijken meer naar! Het enigste waar je wel rekening mee moet houden is het opzegtermijn bij je huidige internetprovider. Meestal sluit je een jaarcontract af, is dit jaar voorbij? Dan kun je maandelijks overstappen.

Doordat Youfone deze service biedt heb je geen dubbele kosten, zit je geen dag zonder internet of tv, heb je geen dubbele kosten en scheelt het jou werk!

Wat zijn de voordelen van Youfone?

Youfone heeft veel voordelen, wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Als je in de maand maart een abonnement afsluit bij Youfone ontvang je maar liefst €25,- cashback, exclusief bij ProviderCheck.
  • Naast de cashback ontvang je ook tijdelijk, exclusief bij ProviderCheck, geen aansluitkosten.
  • Youfone biedt de overstapservice.
  • Het netwerk is betrouwbaar, sterk en stabiel.
  • Je kunt interactieve tv afsluiten.
  • Je kunt je eigen internetpakket samenstellen.
  • Youfone biedt 100% installatiegarantie.
  • Youfone biedt als een van de weinige providers de mogelijkheid voor een maandelijks contract.
     

Wat is cashback?

Wanneer je in de maand maart bij ProviderCheck een abonnement afsluit bij Youfone, ontvang jij €25,- cashback! Maar wat is cashback eigenlijk? Dit betekent dat jij €25,- korting krijgt op jouw internet abonnement. Heb je de bevestiging of het contract van je nieuwe internetabonnement ontvangen? Dan kun je je korting aanvragen door ons cashbackformulier in te vullen.

Je vindt ons cashbackformulier hier of via onze website www.providercheck.nl onder het kopje ‘Cashback acties’ in het menu. Vul dit formulier in en upload het contract of de bevestiging die je van Youfone hebt gehad. Wij zullen je aanvraag controleren en verwerken. Wanneer alles in orde is ontvang jij jouw korting binnen drie weken nadat je abonnement is opgeleverd op jouw bankrekening.

Je hebt ook de mogelijkheid om een goed doel te steunen. Dit doe je door in het aanvraagformulier van de cashback aan te geven dat je het geld wilt doneren. Wij hebben drie doelen geselecteerd, namelijk: Alzheimer Nederland, Stichting Ambulance Wens en Stichting DierenLot.

Wil je die korting van Youfone pakken?

Sluit dan deze maand nog een abonnement af! Wanneer je bij ProviderCheck de postcodecheck invult kun jij zien of Youfone ook internet op jouw adres levert. Is dit zo? Kies dan het pakket wat het beste bij jou past. Zo kun je de gewenste internetsnelheid kiezen, en kiezen of je ook tv en bellen wilt. Heb je het perfecte internet-pakket gevonden? Sluit dan het abonnement af en pak die korting!

Wij wensen je veel plezier met jouw internetabonnement van Youfone.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking