100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo Mediabox Next nu beschikbaar voor alle klanten

Wednesday 12 June 2019
Laatste update: Monday 25 May 2020 2 minuten en 51 seconden leestijd

Ziggo Mediabox Next nu beschikbaar voor alle klanten

Vorig jaar schreven we er voor het eerst over, de nieuwe Mediabox van Ziggo en 11 juni was het dan zover. Ziggo is gestart met het leveren van de Mediabox Next aan al haar klanten.

Kun jij ook gebruik gaan maken van de Ziggo Next?

Momenteel levert Ziggo de Mediabox Next alleen nog aan klanten met een Internet & TV of Alles-in-1 Complete of Max abonnement. Heb jij één van deze abonnementen? Dan kun je jouw oude Mediabox omruilen voor een Ziggo Next. Je verlengt je Ziggo abonnement dan wel direct met 12 maanden en eventuele actiekortingen vervallen. Je betaalt daarnaast €19,95 aan verzend- en behandelingskosten.

Nieuwe Ziggo-klanten die kiezen voor een Internet & TV of Alles-in-1 Complete of Max pakket krijgen de Ziggo Next standaard geleverd. Het is momenteel nog niet mogelijk een tweede Mediabox Next aan te vragen.

Wat is de Ziggo Mediabox Next?

Eind september 2018 kwam het nieuws naar buiten dat Ziggo bezig was met de ontwikkeling van wat ze toen nog de Ziggo Horizon 4 noemde. Na veel testen komt de Ziggo Mediabox Next nu dus op de markt voor alle Ziggo-klanten. De Mediabox Next is de nieuwste bruikleendecoder van Ziggo en is ontwikkeld door Liberty Global.

Wat kun je met de Ziggo Mediabox Next?

Je kunt met de Ziggo Mediabox Next de programma’s die je niet wilt missen opnemen in de cloud. Speciaal voor klanten die gebruik maken van de Mediabox Next komt er een vernieuwde Ziggo Go app waarmee je je opgenomen programma’s ook terug kunt kijken. Je kunt je Ziggo next bedienen met je eigen stem. Zo kun je bijvoorbeeld met spraak zappen tussen verschillende zenders.

De Ziggo Mediabox Next is geschikt voor het kijken van films en series in 4K Ultra HD kwaliteit. Dit gaat via IPTV. Vooralsnog geldt dit alleen voor de zender Love Nature, maar ook als je een Netflix abonnement hebt die dit ondersteunt.

Groot voordeel van de Ziggo Next is dat deze een stuk energiezuiniger is en sneller dan de oude Horizon Mediabox XL.

Formule 1 op Ziggo Sport           

De aankondiging van de nieuwe Mediabox Next komt op een goed moment. Er zijn de afgelopen dagen reacties te lezen op het internet van Ziggo-klanten die niet blij zijn. Eerder kondigde Ziggo aan dat haar klanten niets meer van de Formule 1 hoefde te missen. Zij gingen zelfs alle vrije trainingen uitzenden. Afgelopen vrijdag bleek dit toch niet het geval te zijn en werd tijdens de tweede vrije training in Canada een voetbalwedstrijd uitgezonden. Dat leverde een aantal teleurgestelde klanten op.

Wil jij de Ziggo Next?

Ziggo-klanten die al gebruik maken van de Ziggo Next lijken over het algemeen erg positief over de nieuwe Mediabox. Wil jij ook gebruik maken van deze decoder? Stap dan nu over naar Ziggo en kies voor een Internet & TV of Alles-in-1 Complete of Max pakket. Met onze postcodecheck ontdek je gratis en binnen een minuut of Ziggo leverbaar is op jouw adres.

Per 1 juli verhoogt Ziggo haar prijzen met €2,50 per maand. Kies je nu nog voor Ziggo dan kun je het komende jaar nog gebruik maken van de huidige abonnementsprijs. Wacht dus niet te lang met overstappen.

Ben je al Ziggo-klant? Dan kun je contact opnemen met Ziggo en je huidige Mediabox omruilen voor de Ziggo Next. Let op! Ook dan moet je gebruik maken van een Internet & TV of Alles-in-1 Complete of Max pakket. Je kunt je huidige abonnement natuurlijk upgraden waardoor jij ook recht hebt op een Ziggo Next Mediabox.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking